АУДИО Прислушкивани разгoвор Николе Сандуловића и Ивановићевог одборника: Држава наручила убиство!

0
2390
Блиски сарадници: Ђинђић и Сандуловић

Шиптарски портал из Приштине Инсајдер објавио је прислушкивани разговор одборника из Грађанске иницијативе “Србија, Демократија, Правда“ и Николе Сандуловића, предсједника Републиканске странке. Предсједник ГА СДП је покојни Оливер Ивановић.

Саговорници изражавају сумњу да власт државе Србије, односно режим Александра Вучића, стоји иза атентата.

Сандуловић се занимао за расположење у народу и евентуална сазнања о убиству Ивановића. У више наврата је наглашавао да је раније покушао да разговара са Ивановићем и да му „преда кључ решења у руке“.

Заједно су се сложили да као налогодавца убиства Оливера Ивановића виде представнике Владе Србије, највјероватније због политичке конкуренције у дијелу власти у шиптарским квази-институцијама.

Шиптарски портал наводи да жели да заштити Сандуловићевог саговорника јер је одборник у локалном парламенту сјеверне Косовске Митровице, што је у разговору сам и навео. Он је потврдио да тамо „не може ништа да се ради“, те да је на челу општине Горан Ракић, „глупи ватрогасац“, који се хвали да је подршка народа припала њима. Одборник се чуди како је уопште стекао такав статус “поред онакве крађе избора која је била сасвим очигледна“.

Саговорник из окружења Оливера Ивановића такође наводи имена криминалаца који су у Косовској Митровици утјерали страх у кости Србима и спремни су на све. Међу њима истиче кума Звонка Веселиновића, Милана Радојичића, које помиње као могуће егзекуторе. О њима ових дана пишу слободни српски медији као реалној власти на терену упркос представницима Владе Србије, прије свих Марка Ђурића, за кога кажу да је њихова марионета.

Уосталом, послушајте…

Подсјећамо, у јучерашњем ексклузивном интервјуу за портал УЈЕДИЊЕЊЕ Никола Сандуловић је рекао да Србијом влада мафија и да је Александар Вучић опчињен криминалцима, нарочито Мило Ђукановићем.

АКТИВИРАЈ ВИДЕО:  📽

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here