Сандуловић: Вучић је опчињен криминалцима, нарочито Милом Ђукановићем!

0
4194
Никола Сандуловић, предсједник Републиканске странке

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Када се упореде Милошевић, Коштуница, Ђинђић, Тадић, Николић, Вучић… ко је државник, ако га је било и ко је међу њима највеће зло за Србију?

Никола САНДУЛОВИЋ: Ако би се гледало политички, а не људски, једини политичар је био, на жалост, Милошевић. Све друго су били туђи статисти и државни егзибиционисти. Највеће зло, уопштено, за Србију, а тиче се економије, политике и основне људскости је несумњиво Вучић, одмах после њега Милошевић, па Тадић. Неспорно је да су водили исту пљачкашку и издајничку политику.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Да ли је завршен судски поступак због покушаја убиства подметањем екплозива под Ваш аутомобил?

Никола САНДУЛОВИЋ: Што се тиче организованог политичког атентата који је организован од стране власти, а у режији најгорих криминалаца и убица у Србији, на жалост ни после ево сада пуних 8 година, атентатори, који су познати, нису добили пресуду. Више је него очигледно да је то било планирано политичко убиство од самог врха државе на чијем је челу тада био Борис Тадић. Толика је очигледна повезаност Тадића и Вучића у самом оснивању СНС да се сада и у овом терористичком чину на да мном види да ни сада судство које је под директном палицом Александра Вучића не реагује.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Зашто Александар Вучић подржава Мила Ђукановића?

Никола САНДУЛОВИЋ: Вучић је доласком на власт био приморан да сарађује са Ђукановићем из много разлога. Први је јер га је Беба Поповић увео у ту причу да би се многе започете незаконите комбинације између Србије и Црне Горе завршиле.Други, личне природе, је што је Вучић приватно опчињен криминогеним личностима и на власти и у криминалу. Остали разлози су већ били политички – од пружања помоћи у новчаним средствима до монтираних политичких хаоса и у Србији и у Црној Гори. Не заборавите да су обојица политичари аутократе и диктатори са јасним личним интересним финансијским циљевима. По мојим информацијама, тај однос је покварен због неизмирених личних дуговања.

У Пети октобар се кренуло из моје куће!

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Да ли сте били савјетник Зорана Ђинђића?

Никола САНДУЛОВИЋ: Наравно да сам био лични саветник покојном премијеру Зорану Ђинђићу из много за јавност непознатих разлога. Прво, Демократска странка никада не би политички успела да нисам ја лично превео 22.000 чланова републиканаца који су били заједно са мном у оснивању Републиканске странке. То се догодило 1994. године и захваљујући нашој Републиканској странци у оснивању, Ђинђић је тада и постао градоначелник Београда. Многи злуради језици су покушавали годинама, например келнер Беба Поповић, да прикажу јавности да сам ја био шеф обезбеђења код Ђинђића, уместо да објаве да је прави шеф обезбеђења био мој покојни кум Бранко Васиљевић који је и убијен пред Револуцију у Србији. Ђинђић је преко Бранка и дошао до мене јер сам ја одбијао било какав састанак и сарадњу са њим у то време зато што су се деведесетих Републиканци поново оформљивали после деценијске комунистичке забране од 1948. године. Договор је био да превазиђемо политичке различитости и да ујединимо снаге против комунистичког диктатора Милошевића. Био сам преварен као и сви моји чланови тада. Мислим да ми је то била највећа животна политичка грешка. Ако додамо још чињеницу да је 5. октобар 2000. године изашао из моје куће и спроведен по мојим плановима и мојим делима, онда је више него разумљиво да сам у најмању руку био саветник. А био сам нешто много више што се сада мојим повратком у политику може и закључити.

 Лично сам истерао Бебу Поповића из Владе Србије!

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: У каквим сте односима са Бебом Поповићем и зашто је рекао да сте били отворени Ђинђићев непријатељ?

Никола САНДУЛОВИЋ: Што се тиче келнера Бебе Поповића и нашег односа, рећи ћу вам у једној реченици. Првог сата мог и доласка на власт Републиканске странке, Беба Поповић, Горан Весић и Чедомир Јовановић ће бити ухапшени и осуђени. Првог сата! Наравно да келнер Беба Поповић лаже и обмањује јавност да сам ја био Зоранов непријатељ јер је управо због мене и мог разоткривања ко је заправо келнер Беба Поповић и по ком задатку је био поред Ђинђића, избачен из зграде Владе Републике Србије и забрањен му је у исту приступ 5. маја 2002. Тада сам у згради Владе, у присуству Ђинђића, рекао у лице том келнеру ко је и шта је. Келнер Беба Поповић је био један од кључних људи који су се виђали и сарађивали са убицама покојног премијера Ђинђића. Појавио се после забране приласка Влади истога дана када је премијер убијен. Ја сам у једном од интервјуа датом три дана пред убиство премијера јавно напоменуо да му људи у његовој близини раде о глави и навео тада Чедомира Јовановића и келнера Бебу Поповића. То сам рекао и пред Ђинђићем и и келнером у кабинету поменутог 5. маја 2002 године. Према томе, мислим да је и више него јасно зашто један криминалац и келнер Беба Поповић може да изговори такву лаж о мом односу са покојним Ђинђићем. Уосталом, постоје толики докази о нашем односу – слике, разговори, заједничка појављивања у Србији и иностранству. Не заборавите да сам ја водио Ђинђића по Европи користећи старе политичке везе мога деде Николе Сандуловића, првог југословенског републиканца. Нису нас примали пријатељи Ђинђићеве комунистичке фамилије, већ оне антикомунистичке и демократске струје мога деде.

Вучићеви су ми пријетили убиством!

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Да ли сте имали непријатности након “упада“, како су јавили медији, на Вучићево предавање у Лондону?

Никола САНДУЛОВИЋ: Да разјаснимо то око упада. Наравно да нисам нигде упао јер се на таква места не упада и јер је то немогуће извести. Био сам уредно позван од стране Енглеске да присуствујем заједно са мојом ћерком. Не знам ко то још упада са женским дететом било где, а камоли на такве скупове и поред таквог обезбеђења. Још једна од многих Вучићевих лажи.  Наравно да сам имао непријатности – од претње убиством, напада на моју ћерку, провлачења по Вучићевим медијима, покушаја отимања куће у којој живимо, долажења људи наоружаних и са капуљачама испред куће и све оно што Вучићева банда свакодневно ради и данас по Србији. Морам да нагласим да је Европа, а касније и Америка заиста стала уз мене и дала ми праву физичку заштиту у Лондону, Бриселу и Хрватској у којој сам провео највише времена док сам био прогањан од Вучићевих убица. Ја сам у Лондону нудио ЦД где сам имао снимљен цео репертоар претњи упућених мени и мојој породици од стране Вучићевог полицајца из БИА. Наравно да је тај ЦД предат ЕУ полицији и безбедоносним службама Америке. Доласком на власт ћу тај ЦД и јавно пустити да цела Србија чује кроз шта смо ја и моја породица прошли само због враћања републиканаца на политичку сцену Србије.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Ко је опозиција у Србији?

Никола САНДУЛОВИЋ: У Србији постоји само једна права опозиција, а то је Републиканска странка. Зар није толико очигледно да постоје они који су били пре на власти и они који су сада? У чему је разлика ? Они сада су били пре, а ови пре су и сада! Ко је једина заиста забрањена и цензурисана политичка опција у Србији? Само Републиканска странка! Зар није очигледно да су се удружили они који су били пре и они који су сада у заједничкој борби против републиканаца? Шта вам то говори? Србија се политички поделила на 3 стране. На једној су они који су били на власти и створили ове друге који су сада на власти и они се међусобно договарају како ће и даље да наставе свој шибицарски круг владавине. И – постоје сами на трећој страни републиканци. Сами и без једне једине коалиције.

Вучић је потрошио 3 милиона евра Шешељевих пара и морао је да их врати

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Зашто Војислав Шешељ подржава режим Александра Вучића?

Никола САНДУЛОВИЋ: Зар мислите да би Шешељ подржавао Вучића после онаквих јавних прозивки да је мали миш да му Вучић није прво вратио 3.000.000 евра колико је потрошио радикалског црног фонда док му је газда лежао у Хашком затвору? Зар мислите да се давање на томе завршило? Шта ћемо са месечном апанажом? Шта ћемо са заједничким прљавим комбинацијама још из времена радикалске љубави? Шта ћемо са истинитим догађајем око љубавног загрљаја Вучића младог радикала и извесне Ликане (транвестита) испод Савског моста  када  је полиција заташкала то тада због интервенције Милошевића и Шешеља? Зар мислите да трио радикалских лопова Вучић – Шешељ Николић нису свесни чињенице да ако један од њих буде почео да се дави, и осталу двојицу ће повући за собом? Много имају заједничких криминалних дела и сви су итекако били посредно и непосредно умешани у Ђинђићево убиство. Да ли мислите да Вучићу не треба неко као што је Шешељ који ће пљувати по ЕУ и САД само да би Вучић добио на времену да не испуни договорене обавезе дате у Америчкој Амбасади још 2012. године? Много тога има још и не би могло да стане у једном одговору, много и из њихових приватних животаоднос са женама, чије је чије дете, итд, итд. Једном речју – Содома и Гомора која се преко политике пренела на целу Србију и њен живот и будућност. Жалосно!

Србији је мјесто на Западу

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Да ли Србија треба да буде на Истоку или Западу?

Никола САНДУЛОВИЋ: Апсолутно на Западу. Превасходно да буде Србија везана за Америку и да преко ње гради свој однос и обавезе према ЕУ. Једино ће нас тако ЕУ поштовати – преко америчког ауторитета. Господо, ја сам антикомуниста и републиканац и наравно да мислим да је у најбољем интересу Србије да буде везана, политички и војно, за Америку.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Може ли Српска напредна странка сама побиједити на изборима у Београду?

Никола САНДУЛОВИЋ: Да разјаснимо прво шта то значи “СНС сама“? Где је то СНС сам наступио? Нигде! Има огромну комунистичку коалицију и подршку. У тој коалицији сам сигуран да ће победити јер је већ и направљен договор са њиховим тројанским коњима Јанковићем, Ђиласом и Јеремићем. Када би СНС било где изашао заиста сам и без коалиције, сигуран сам да би изгубио не само на београдским, већ и на парламентарним изборима. Не би имали већину. Да не заборавимо чиме се све служе у изборном циклусу – којим све криминалом.

Знам одговор на питање: Ко је психички болеснији – Вучић или Дачић?…

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Да ли је Ивица Дачић способнији политичар од Александра Вучића?

Никола САНДУЛОВИЋ: Ивица Дачић? Политичар ? Александар Вучић? Политичар?  Да ме питате која је боља кафанска певачица од њих двоје, знао бих да вам дам одговор. Да ме питате ко је психички болеснији и спремнији да жртвује целу Србију због украденог новца, знао бих да вам дам одговор. Господо, политичар постаје из политичке породице са традицијом, идеологијом и породичним педигреом и богатством. политичар се годинама учи и школује да буде политичар. Политичар се рађа из таквог окружења, васпитања, генезе и традиције. Прави политичар не краде, не пева, не плаче, не лаже, не прети свом народу, ствара, а не продаје.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Чиме се републиканци разликују од остатка политичке сцене у Србији?

Никола САНДУЛОВИЋ: Разлика између републиканаца и свих других шибицарских и лоповских странака и удружења је у много чему. У самој структури људи, идеологији, традицији, начину опхођења према проблему у коме се Србија налази. По одлучности, по конкретним одговорима и решењима које нудимо, по човечности и правдољубивости. По храбрости, по искрености, по искреној и исконској борби против највећег зла Србије – комунизма. По решености да ухапсимо све пљачкаше Србије који се крију иза политичких странака, по начину на који ћемо увести корените и трајне промене. По томе што ћемо одмах вратити све што је отето од 1945. године па надаље, по обећањима иза којих стојимо, по одговорности коју ћемо тражити за друге и нас саме. По томе што нудимо све оно што моја моја Србија никада није имала у својој историји – праву правду, праву истину, праву слободу, могућност да живи богато, срећно и мирно!

Србијом влада мафија!

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ: Да ли мафија влада Србијом?

Никола САНДУЛОВИЋ: Да, у Србији постоји само једна мафија. Остало су групације разбојника и уцењених очајника који раде за ту мафију – а то је политичка мафија. Или у преводу – Вучићева мафија. Од судства, медија, полиције, тужилаштва, војске и осталих министарстава, под слоганом – сви за једног, један за све.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here