ОБРТ Кривокапић и Брајовић поново заједно – у фронту против СПЦ и светиња, Марковић и Мандић задовољни

1
1491

Петицији за “поништење свих незаконитих уписа СПЦ над црногорским манастирима и црквама“ и њихово враћање у власништво држави Црној Гори, “приступио“ и Иван Брајовић, предсједник парламента и предсједник СД, као и предсједници већег броја парламентарних и ванпарламентарних странака, Ранко Кривокапић – СДП, Дритан Абазовић – УРА, Андрија Поповић – Либерална партија, Драган Иванчевић – Црногорска и многи други “угледни“ грађани, професори, академици, саопштено је из секте која себе ословљава са црногорска “православна црква“.

Након седам дана од почетка потписивања електронске петиције, коју је покренуо Веско Караџић из Удружења Црногораца Канаде, и ова два дана потписивања уз личну карту по црногорским градовима, петицију је потписало близу 3.000 грађана.

Петиција траје до 28. фебруара, након чега ће се иста упутити државним органима на разматрање када почиње и редовно прољећно засиједање Скупштине ЦГ, планирају црногорски националисти.

“Петиција је јасно изражена воља грађана да се напокон заокружи наш национални идентитет и учврсти наша независнот обновљена на референдуму 21. маја 2006 године”, наводе секташи са Цетиња.

На овај начин створени су сви неопходни услови за реализацију идеје Душка Марковића и Андрије Мандића да се Демократска партија социјалиста и Демократски фронт “кољу“у Скупштини Црне Горе уочи предсједничких и подгоричких избора. Представу за јавност пратиће широке или мало уже народне масе, док ће Мандић бити задовољан што ће коначна одлука парламента бити изузета из руку митрополита Амфилохија.

Тиме ће покушати да Митрополију опет придобије за себе и тражи отворену подршку за нову превару на предсједничким и изборима у Подгорици на којима ће кандидовати “Митра Ковачевића“ који је шверцовао диплому Економског факултета, о чему је извиђај у току.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here