Српска странка: Александар Вучић није издао Косово и Метохију

3
301

Саопштење Српске странке (Црне Горе)

Српска странка одлучно се супротставља садржају свих изјава у којима се, без аргумената и валидног чињеничног стања, осуђује предсједник Србије Александар Вучић. Није примјерено да се на лидера Србије медијски насрће на основу хипотетичког разимишљања оних који су током последње три деценије имали не мали утицај на политичка дешавања кроз која је пролазио српски народ. Ништа мањи од Александра Вучића који је такође активни судионик и који је увијек поступао са патриотских политичких позиција.

Питамо “власнике“ изјава и носиоце пропаганде против првог човјека Србије – шта је Вучић до сада издао и гдје је његов национални гријех? Апелујемо на оне који би требали да нас сабирају и окупљају, да нас не дијеле на патриоте и издајнике. Такво јавно дјеловање није добро, поготово када се практикује без икаквих аргумената.

Српска странка сматра да Александар Вучић не само да није издао Косову и Метохију, већ улаже надчовјечанске напоре да преосталом нашем народу на Косову и Метохији учини живот и опстанак што бољим и подношљивим. Те да повлачи одмјерене потезе на решавању “гордијевог чвора“ у јужној српској покрајини. Данашње стање на Космету најмање је последица политике Александра Вучића, а у неупоредиво већој мјери незавидном положају јужне српске покрајине кумовали су многи који данас грлато нападају управо Вучића.

3 КОМЕНТАРА

  1. Ovi su isti kao naprednjaci kod nas,siptarski placenici koji prave drzavu siptarima na KiM,veleizdajnici,srpski narod ovo ne pamti u istoriji da se prave koalicije sa koljacima i zlocincima a napadaju Mitropoliti.Besramnici naprednjacki koji bi i majku rodjenu prodali za malo vlasti,privilegija i para.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here