Горан Даниловић или нека жена кандидат Уједињене Црне Горе

1
220

Уједињена Црна Гора ће, не буде ли опозиција стала иза једне нестраначке личности на предсједничким изборима, имати свог кандидата.

У овој странци истичу да је опозицији на предстојећим предсједничким изборима неопходно да подржи једну заједничку кандидаткињу или кандидата, али примјећују како та врста заједништва колеге из опозиције не занима.

“Сви су се опредијелили да бране партијске политике и да намећу властите кандидате другима из опозиције по принципу – подржи нашега кандидата, нашу себичну страначку политику или вас неће бити. Уједињена Црна Гора не пристаје на такву врсту међусобног уцјењивања и ниподаштавања”, поручују они.

“Нас на то обавезују људи који нас подржавају а који су и од опозиције и од власти шиканирани од оснивања Уједињене Црне Горе. Иако такав сценарио нисмо прижељкивали, иако смо били спремни да због побједе над ДПС-ом занемаримо сваки страначки интерес, наша одлука ступиће на снагу најкасније до краја јануара, јер је свако чекање колега да се договоримо постало политички бесмислено и суицидно”, закључују они.

1 КОМЕНТАР

  1. Радосно лице Ђедовог дјетета док се слика са психопатом. Вјероватно је помислило „Након ове фотке постаћу прави грађански и урбани политичар, избрисаће ми се мрска српска прошлост, испијаћу кафе са Милком Тадић и Жељком Ивановићем што ми је животна жеља“. Не би ме изненадило да се тртио у неком сепареу или вц-у да би се сликао са овим болесником. А за изборе ће кандидовати неку будалу јер сам нема образа и храбрости да се кандидује и поднесе бламажу са освојених пар десетина гласова. Пих несоју од несоја!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here