Разлози за учешће Српске коалиције у оквиру савеза “Здраво Беране“

3
529

Општински одбори странака које чине Српску коалицију у Беранама донијели су одлуку да на изборима 4. фебруара наступе у оквиру савеза “Здраво Беране“.

Приоритетан интерес грађана Берана јесте да се сачува власт коју су формирале странке које су опозиција на државном нивоу. Демократску партију социјалиста треба оставити у опозицији у Беранама и овога пута – још убједљивије их побиједити.

Свјесни смо да је у протеклих четири године било и грешака у вршењу власти, али када се узме у обзир алтернатива, Срби у Беранама треба да гласају за листу “Здраво Беране“. На листи коалиције ДПС-а, Бошњачке странке и СД-а су све сами директори: Болнице, Дома здравља, школа, Електродистрибуције – листом јавних предузећа. Ту, по правилу, нема Срба. Зар препустити и општинску власт овој антисрпској коалицији?

Као извјестан одборник Српске коалиције у будућем сазиву локалног парламента, др Милован Живковић ће се залагати за заштиту интереса српске националне, језичке и вјерске заједнице у Беранама. Потенцираће поспјешивање сарадње са градовима из Србије и Републике Српске са којима Беране могу да развијају снажније економске и културне односе.

Увјерени смо да ће на достојанствен и одговоран начин заступати потребе и интересе бирачког тијела које вјерује Српској коалицији. Овај одборнички мандат је мјера садашње снаге Српске коалиције у Беранама, али немамо дилему да ће ускоро наша снага бити вишеструко већа у том граду и у цијелој Црној Гори.

Информативна служба Српске коалиције

3 КОМЕНТАРА

  1. Sta je sad Dobrilo?Zar ti veliki Srbin u koaliciju sa izdajnicima iz Demokratskog fronta?Zar vi niste jaci od DF-a,da li je moguce da pristajete na jedan odbornicki mandat?Pokazao si kakav si covjek,godinama pljujes po DF-u,a onda sa njima u koaliciju,sramota!!!

  2. Ajd ne mlati leba ti! Sta ste sve pricali za novu I snp?! Dali su ti viseci mandat. Radi toga ste ti I fustic I osnovali stranku sto vam mandic nije hti dati poslanicki mandat, da,se I vi malo igrate politike.treba vas razumjeti. Vidjeli bucka zivkovica,, kika kika politicara I istoricara, bupku,alfa I slicne likove d oni bistre visoku politiku pa pozeljeli I vi!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here