СНП “Избор је наш“ поводом Дана Републике Српске

0
94

Свјестан значаја који има Република Српска за српски народ, Покрет је и ове године, традиционално, прославио велики дан, Дан Републике Српске.

Колона аутомобила која је бројала преко 40 возила, уљепшаних српским заставама и прикладном музиком, уносила је радост у срца грађана док је пролазила бањалучким улицама. У колони је био и камион са великим билбордом на којем су у првом плану биле фотографије првог и актуелног предсједника Републике Српске, др Радована Караџића и господина Милорада Додика, као и фотографије свих бивших предсједника и порука „Народ слави Девети јануар, заједно“.

По завршетку вожње, у близини канцеларија Покрета, свештеник Драган Пајкановић изговорио је молитву поводом Крсне славе Републике Српске Светог првомученика и архиђакона Стефана, освештао жито и пресјекао славски колач, послије чега је услиједило  весеље учесника овог радосног догађаја. 

Увјерени смо да ће српски народ још дуго година прослављати Дан Републике Српске и тиме јој давати живот, а она чудноватом снагом бранити интерес српског народа и сваког појединца у њој.

Честитамо  цијелом српском народу празник, Девети јануар, празник за све.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here