Срђа Милић срушио опозициону власт у Будви, спреман да прави “нову парламентарну већину“ са ДПС-ом

0
492

Скупштина општине Будва данас није засиједала јер сједници нијесу присуствовали одборник СНП-а Горан Пејовић и независни одборник Стеван Џаковић.

Градоначелник Будве Драган Краповић рекао је, након што је констатовано да нема кворума за одржавање сједнице, да је разочаран ситуацијом и да „власт која није у стању да донесе буџет није власт„.

“Оно што се у јавности помиње као разлози њиховог одсуства, могу да кажем да то није то. Они апсолутно имају подршку за већину тих захтјева. По сриједи је нешто друго”, казао је Краповић.

Пејовић је казао да није дошао на сједницу јер је испоштовао одлуку општинског одбора партије која је донијета прије 10 дана да се раскида коалиција „јер нијесу испоштовани коалициони договори“.
Лидер будванског СНП-а и потпредсједник Општине Веселин Марковић тврди да је коалиција раскинута и да од овога тренутка па на даље постизборна коалиција не постоји.

“Ми смо отворени за коалиционе разговоре и стварање нове политичке већине у парламенту”, нагласио је Марковић.

Вршилац дужности предсједника будванских Демократа Крсто Радовић казао је да одборник СНП-а са ДПС-ом руши коалициону власт.

„Распуштени предсједник будванског СНП-а из нама непознатих разлога и његов одборник Пејовић руше са ДПС-ом опозициону власт. Оно што се намеће као логичан закључак је да иза свега стоји бивши предсједник СНП-а Срђа Милић који истовремено руши власт у Будви и прекида бојкот државног парламента“, казао је Радовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here