Неко мора у Спуж – или Миличковић због клевете или организатори пљачке

0
237

Господине Миличковићу, данас су сви медији пренијели ваше озбиљне оптужбе за организовани криминал Оптужујете именом и презименом појединце као и малтене скоро све одговорне државне органе,оптужујете и опозицију која шути. Ми смо просто збуњени . Не можемо да вјерујемо да сте себи дали за право да јавно оптужите народне посланике у Скупштину Црне Горе,да су донијели тајкунски закон о измјенама и допунама пореског система. Не можемо да вјерујемо да оптужујете акционаре из Рудника угља који ће сјутра на сједници надувати вриједност акција и условити ЕПЦГ да буду купци тих акција. Оптужили сте пореску управу да благовремено није наплатила порез РУ у износу од 16 милиона еура, оптужил сте менаџмент и борд директора ЕПЦГ , да раде у корист штете електропривреде. Оптужили сте и Државног тужиоца , када је је одбио да поступи по Вашој кривичној пријави,оптужили сте и Владу Црне Горе да ништа не предузима да спријечи ту пљачку,већ да своје савјетнике по нечијој жељи ,или по жељи Аца Ђукановића ,шаље у Борд директора ЕПЦГ. Господине Миличковићу, поред ваше несумњиве стручне и радне прошлости , ви по нама дебело збуњујете црногорску јавност.
Просто је невјероватно, да нико од народних посланика ,превасходно из опозиције а посебно лидера опозиције не реагује на ове ваше јавне ,тешке а по државу значајне оптужбе. Не реагују ни доктори наука, који су високи функционери у опозицији , а који су и професионално запослени у ЕПЦГ, као што су господин посланици у Склупштини Црне Горе Милутин Ђукановић и др Страхиња Булајић , па испада да ви чувате њихова радна мјеста и фирму, чиме се не можемо сложити. Заиста је невјероватно да сте изнијели тако јаке оптужбе, јер се не ради о пљачки од ј 100 еура, већ о 100 милиона , па је неприхватљиво и недозвољено да вас нико не демантује.
Ове Ваше оптужбе нијесу изнесене јавно први пут .Ми који смо били у прилици да пратимо Ваше јавне иступе о криминлном и штетном дјеловању, разних појединаца и државних органа, свједоци смо шутања тужилаца и судија које сте годинама оптуживали да штите организовани криминал па им је ово прилика да вас демантују. У исчекивању смо да вас коначно неко демантује, бар једном реченицом.
Овога пута , наша Партија инсистира на све прозване да вас морају демантовати. Ово не смије остати мртво слово на папиру.
Господине Миличковићу, коначно морате да одговарате за јавно изговорену ријеч, за опужбе које износите годинама ,овога пута сте заиста или прекардашили или је Црна Гора у великим проблемима.
Ви господине Миличковићу јавну и политичку сцену оптужујете да је у организованом криминалу. Из медеија сазнајемо да вам чак лично у Управи за спречавање прања новца и финансирање тероризма,послије пола сата вашег детаљног убједјивања и објашњавања о чему се ради, били замољени да доказе о криминалу предате поштанским путем,јер у тој Управи нијесу жељели или смјели да се види траг ваше пријаве.Они је не желе никада примити. То су јаке оптужбе господине Миличковићу ,јер та институција је и формирана за оштру борбу против криминала и тероризма.. Државни органи ,прије свега Државни тужилац Ивица Станковић, премијер Марковић, немају право више да шуте . Опозиција би морала да реагује, јер је градјани управо плаћају да спријечи сваки вид покушаја пљачке , кримунала и корупције . Мора вас демантовати или дати општу подршку Вашој борби.
Господине Миличковићу, нек вам је Бог у помоћ. Наша Партија ПИР ,ће повући Вама дату подршку за предсједничку кандидатуру уколико вас било ко аргументовано демантује,јер ми смо заложили свој људски, морални и партијски кредибелитет , углед и нашу радну прошлост, кандидујући вас као јединственог опозиционог кандидата ,од ког се очекује да окрене нови лист црногорске историје.

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА,ИНВАЛИДА И РЕСТИТУЦИЈЕ ЦРНЕ ГОРЕ – ПИР
Момо Јоксимовић, предсједник

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here