Издајници, шта ћете у “Синђином“ парламенту? Имате ли грам образа?

0
887

Овако су функционери издајничког ДФ-а говорили о “Синђином“ парламенту!

Два дана након завршетка локалних избора у Мојковцу, Петњици, Тузима и на Цетињу, Душко Марковић је саопштио Андрији Мандићу и Предрагу Булатовићу да наставак медијских “проигравања“ са Демократском партијом социјалиста могу очекивати само уколико дођу и трајно остану у Парламенту Црне Горе, сазнаје портал УЈЕДИЊЕЊЕ. Имајући у виду да је управо Марковић детаљно знао поријекло средстава које је Фронт користио за кампању за државне изборе октобра 2016. године, један од “спољних учесника“ који располаже информацијама са овог састанка, тврди да разговор није био нимало пријатан.

“Марковић је казао да је ово први пут од 1998. године да он и Предраг Булатовић нијесу реализовали неки договор којим су креирани односи на црногорској политичкој сцени. Ипак је потенцирао да су просути гласови ДФ-а на Цетињу отишли ДПС-у, те да су два мандата које је ДПС узео на тај начин, пресудно допринијели да партија Мила Ђукановића ускоро конституише власт са Социјалдемократама. Тим поводом се заиста од срца захвалио Мандићу и Булатовићу. Био је то једини тренутак срдачности“, тврди наш извор.

Разговор је, иначе, обављен дан након што је подгоричка полиција извшрила претрес породичне куће Андрије Мандића због припадности његовог синовца Данила организованој криминалној групи, па је војвода Душка Марковића, сем споредне теме “повратка“ у Скупштину, имао и болнији “дијалог“ са својим претпостављеним. Данило Мандић је, иначе, безбједоносно интересантна особа и од раније је познат државним органима. Зато је Марковић искористио прилику да провуче да је његовом личном интервенцијом Данило Мандић поштеђен хапшења у акцији у којој су иза решетака завршили Зоран Калуђеровић и Зоран Беришић. Код њих су пронађене двије бомбе и више пушака. Код Мандића џип који је враћен након интервениције Душка Марковића. Остало је само нејасно да ли џип припада Андрији или Данилу Мандићу, Демократском фронту или организованој криминалној групи. По налогу Душка Марковића, црногорски медији су престали да о томе пишу. Ипак, ту је портал УЈЕДИЊЕЊЕ да расчивија оно што други не смију ни да помисле.

А, шта су поводом “Синђиног“ парламента, у кога се ,,враћају“, све бљували из ДФ-а читајте у прилозима…

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here