Даниловић: Не могу више овако, клечим и молим за мјесто у “цензус“ коалицији

5
814

Прима: Демократски фронт

Уважене колеге,

Уједињена Црна Гора је још од своје оснивачке Скупштине јавно прокламовала став да је јединство опозиције и заједничко дјеловање модел којим се најефикасније можемо супроставити режиму ДПС-а. Самим тим смо се и обавезали да ћемо разговарати са свима који разговор буду хтјели и иницирали.

Јучерашњи ваш позив прихватамо, јер, као што смо већ саопштили, договор опозиције је по нашем мишљењу неопходан и кључни модел борбе против режима.

Напомињемо да би оваквом састанку требало да присуствују предсједници странака, који имају легитимитет да представљају своје странке у пуном капацитету.

Уједињена Црна Гора је спремна да своје страначке активности усмјери у правцу заједничког опозиционог дјеловања, али, напомињемо, уколико договор изостане услед било којег разлога, задржавамо право да се посветимо својем програму рада у циљу смјене ДПС-а и унапређења демократске атмосфере у Црној Гори.

Предсједник УЦГ Горан Даниловић

5 КОМЕНТАРА

  1. Goran je slab čovjek voli pare a sad je izgubio pare nije uspijo da prevari iskusnog Lekica i ostao ne sam na ledinu sa svojom pudlicom Radonjicem ! Sta dalje kuda pita se Goran , a Mandic opet doziva mada sada nije na bini vec trazi da bude bjeli papir a Goran se peca na praznu udicu ko sto kaze Šešelj ko som na duduka! Zao mi je prof. Radonjica koji ne zna da je Goran dobio mandat od Mandica jer mu je receno da sabotira Demos i Miodraga Lekica a Radonjic nece biti u prolazu jednostavno uzmi ili ostavi a Goranu je to zadnji voz e moj jadni bivsi ministre milicije !

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here