ЗА ПОХВАЛУ Социјалдемократе: И убијени четници заслужују пијетет, жртве не познају идеологије

0
199

Поводом недавне сједнице СО Будва, на којој је разматрана иницијатива Црногорске за смјену предсједника Скупштине, Ђорђија Вујовића, желимо да поновимо став Социјалдемократа, који је наша одборница Милена Раичковић саопштила на поменутој сједници.

Ми, Социјалдемократе Будве, стриктно смо оријентисани на питања која се тичу побољшања услова живота нашег града, те смо у том смислу јасно истакли свој став: спремни смо да дамо наш глас за смјену предсједника Скупштине, као једног од стубова садашње градске власти, чијим радом заиста нисмо задовољни, под условом да сви остали чланови будванске опозиције и независни одборник подрже ту иницијативу, јер једино у том случају можемо имати потребну већину за смјену актуелног предсједника СО Будва. Незадовољство радом актуелне власти једини је мотив којим би се ми руководили приликом гласања о повјерењу предсједника СО Будва и ништа више.

Дио иницијативе о смјени, који се тиче полагања вијенаца, сматрамо дегутантним и одбијамо да га подржимо. Сматрамо да је то болна тема за грађане Будве, обзиром да су у питању наши преци, комшије и пријатељи. Жртве не познају идеологије и заслужују пијетет, без разлике.

Разлике, посебно оне из прошлости, треба мирити и превазилазити, умјесто да их продубљујемо. То је једини начин да овај град и уопште ово друштво иду напријед.

Општински одбор Социјалдемократа – Будва

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here