Пензионери и званично кандидовали Василија Миличковића

1
578

Партија пензионера,инвалида и реституције Црне Горе – ПИР, је заложила свој углед и кредибилитет, кандидујући господина Василија Миличковића као надстраначку личност, без преседана најквалитетнију, најморалнију и јeдину коначно побједничку личност за предстојеће предсједничке изборе.
Г-дин Миличковић је у свом експозеу наш предлог условно прихватио и оставио рок до 1. децембра о.г, да опозиција сједне и постигне договор и стану иза ЈЕДНОГ предсједничког кандидата.
Како се свих ових скоро три деценије на опозиционој сцени опозиционо јединство тешко или никако не постиже, што су грађани на својим плећима најбоље осјетили, то наша Партија ПИР, изричито захтијева, да г-дин Василије Миличковић, одмах и безусловно се прихвати кандидатуре за предсједника државе Црне Горе, чиме би оправдао подршку коју је добио од више субјеката, партија, удружења грађана, НВО сектора, бројних интелектуалаца, студената, универзитетских професора, па и успјешних привредника.
Сигурни смо да ће г-дин Миличковић, имајући у виду његове стручне, моралне, опозиционо-политичке, привредне и бројне друге позитивне друштвено-економско-политичке активности, које су га препоручиле и кандидовале, у потпуности оправдати наша очекивања и својом побједом донијети коначно слободу грађанима и право на достојанствен живот и слободу.
Побједом г-дина Миличковића, отвара се нова страница црногорске историје, за добробит свих грађана, свих вјера и свих нација. Ту Партија ПИР нема дилеме, зато са поносом истичемо да смо дали и да ћемо дати кључни допринос свим друштвеним промјенама, јер енергија, знање, искуство и прагматичност коју посједује г-дин Миличковић, као и искуство чланова Партије ПИР који су градили и изграђивали ову државу, је највећи гарант да је 27-годишњој партитократској владавини коначно дошао крај.
Нека нам је свима са срећом, са новим предсједником Василијем Миличковићем. Василије – нема назад!

У Подгорици, 1. децембар 2017.године

У име предлагача
Мр. проф. Момо Јоксимовић

1 КОМЕНТАР

  1. Partija PIR je jutros ponudila potpukovniku M.Bubanji 5.000 eura ako nadje i jednu ružnu ili nečasnu radnju da je uradio Miličković. Miličkoviću funkcija predsjednika ne treba, on kao uspješan privrednik, bizmismen, obezbijedio egzistenciju, potreban je Crnoj Gori, njenoj slobodi i budučim generacijama.
    To što sujetna opozicija strepi odMiličkovića, nije čudo, oni su iz klupa ssa studija postali poslanici, nijesu ni rukovodili sa tri koze aa hoće da vode državu. Državu može da vodi pošten, stručan i znaven čovjek.
    TO JE VASILIJE MILIČKOVIĆ-NEMA NAZAD..

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here