Миличковић тражи да министар Дарко Радуновић поднесе оставку

0
243

Пише: Василије Миличковић

Коначно се мора одговарати за јавно неодговорно изговорену ријеч

Министар финанција Дарко Радуновић је потврдио моје медијске тврдње да у Влади Црне Горе сједе нестручни, некомпетентни и крајње неодговорни људи, чије незнање директно угрожава економски, па чак и биолошки опстанак нашег народа. Но, од овакве Владе састављене од партијски лојалних војника, без других квалитетних референци, није очекивати ништа боље.

Владу сам недавно и на прессу, приликом најаве предсједничке кандидатуре, упозорио да их нећу пустити да направе несагледиву штету Црној Гори, већ да морају одмах уз дисконт откупити акције А2А, да се морају кредитно задужити, да не смију ући у авантуру да се појави евентуално нови купац акција, а што је скандалозно најавио у синоћној “РЕПЛИЦИ” на РТЦГ министар Радуновић. На питање новинарке да ли Влада ЦГ планира средства у буџет за откуп акција А2А, незнавени министар је казао да Влада ЦГ има времена до 18. маја 2018. г. када стиже обавеза плаћања прве рате од 35 милиона еура и да ће у међувремену потражити другог партнера који ће откупити те акције.

Признајем да сам занијемио од те глупости, од те сулуде идеје, зато и реагујем са високом дозом стреса, јер није лако свакодневно слушати од Владе Душка Марковића овакве небулозе.

Госп. Душко Марковићу историјску шансу која нам се указала морамо искористити за добробити нашег народа и државе Црне Горе, а предуслов је „Инстант раскид уговора“ са А2А, јер се и њима мора, односно треба изаћи колико толико у сусрет, јер су у овој авантури изгубили цца 400 милиона еура, додуше потврдила се она стара изрека „ко са ђаволом тикве сади о глави му се разбијају“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here