КРАЈ ДФ-а: Мандић и Медојевић обријани на суво у “родном“ Мојковцу, са 2.000 пали на 700 гласова

3
1752

Након првих незваничних резултата данашњих локалних избора почели су сукоби и физичко насиље у Демократском фронту. Када је постало јасно да су са пар хиљада пали на око 700 гласова, група функционера Нове из Мојковца и Колашина вечерас је брутално извријеђала Андрију Мандића, успут га ословљавајући “Шекијем Турковићем“ и затражила његову оставку или кадровске резове у партији.

Најдаље су отишли чланови никшићког одбора који су припријетили војводи Душка Марковића да ће формирати нову проруску партију уколико не смијени “Митра Ковачевића“ за кога тврде да је највише допринио нарушавању угледа странке својим непромишљеним изјавама, изазивањем сукоба народа и полиције пред Скупштином Црне Горе, лажним ФБ профилима, геј пропагандом, мијешањем таблета за смирење и пилула за потенцију, те, најзад, инсистирањем на томе да му је важнија посланичка плата од свеобухватног бојкота парламанта.  

Наш извор каже да је због њега недавно дошло и до сукоба на сједници никшићког општинског одбора те странке и песничења након чега је једном функционеру из централе странке опаљен шамар.

Мандић разбија ДФ?

Наш саговорник тврди и да је Мандић, вечерас у афекту и припитом стању, првим сарадницима саопштио да је вријеме ДФ-а прошло, те да се “мора“ расформирати тај савез.

Он је рекао да због постојећих судских процеса треба бити обазрив, али и отворен према коалиционим партнерима. Већ сјутра ће саопштити колегама из Демократске народне партије и Покрета за промјене да је разлаз најбоља ствар. Никада Мандића нисам видио тужнијег. Толико је пара уложио у куповину и цијепање дрва у Мојковцу, а користи није било. Успут, позивао се на дјетињство проведено у Мојковцу, прве неостварене љубави, адолесцентске муке и чување кокошака. Андријина родна кућа је у Пољима Мојковачким, ту је одрастао и крао комшијама купус и пера црнога лука из башти. Данас на имању стално окопава кромпир и срче неградирану ракију. Ноћас ће се нагрдити “ватреном водицом“ након оваквог краха његове и Медојевићеве политике. Бојим се катастрофе, јер је и прије затварања бирачких мјеста “повукао влагу“, закључује наш извор.

На питање новинара портала УЈЕДИЊЕЊЕ да ли је реално да војвода Душка Марковића ипак жртвује “Митра Ковачевића“, наш саговорник експлицитно одговара.

– Свађали смо се вечерас око тога. Не знам, заиста, у ком правцу ће то ићи. Андрија је рекао да би “Митар Ковачевић“ прије дао жену и факултетску диплому са “Мегатренда“, неголи посланички мандат. Биће свашта наредних дана. Ако за почетак жртвујемо “Митра Ковачевића“, сачуваћемо Никшићане. Ако не, пред расколом смо. Ја сам за то да се ослободимо “Митра Ковачевића“ или да га уступимо некоме, рецимо савезу трансродних особа, закључује наш саговорник.

Наравно, портал УЈЕДИЊЕЊЕ наредних дана имаће податке из прве руке о галопирајућем распадању Нове и ДФ-а. Сваки детаљ ћемо презентовати јер смо их и до сада пласирали читаоцима у интересу истине и професионалног извјештавања. Народ каже – избушили смо их као смрдљиви сир. Треба, ипак, јо мало труда – ваља упокојити политичког вампира који је Мојковац за паре предао Душку Марковићу још 2009. године. Ово је само последица те стравичне издаје након чега је услиједила серија побједа криминалне организације која се одазива на име ДПС.

3 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here