“Митар Ковачевић“ поново на ФБ са лажним профилима, Сејо Калач јачи од “Шекија Турковића“!

0
272
Појавни облици ''Митра Ковачевића''

Потпредсједник Нове српске демократије “Митар Ковачевић“ наставља да реализује пројекат “интернет пира“ преко лажних ФБ профила. Недавно је угасио налог “Trans 4you“, а јуче се поново огласио, други пут током последња три мјесеца, са свакако лажног профила, са лажнијим и чуднијим именом “Славен Радуновић“. Осим што је цитирао аутобиграфски доживљај песника који је украо “голфа двојку“ Удружењу књижевника Црне Горе, “Митар Ковачевић“ се бавио и исказом српског вука Александра Саше Синђелића који га је у наративном опису придодао списку профитера који су од Руса узели новац са циљем да ништа не предузму на рушењу тиранина и диктатора Мила Ђукановића

Песник: Голф бели срећу дели!

Без икаквог прозног дара, “Митар Ковачевић“ набада по тастатури:

„Ево, данас сам на суђењу за Државни удар сазнао да је само због моје издаје и издаје неколико мојих најближих сабораца, режим Мила Ђукановића још увијек на власти. Тако рече Синђелић. Све је било спремно – имали смо уз себе народ, своје људе у полицији и тужилаштву, огроман новац, стране плаћенике, 500 помагача из Србије, специјалну опрему, оружје – једном ријечју све, али смо се уплашили, њега издали, и пропустили да Црну Гору ослободимо јарма. Значи, од нас је зависило, али нисмо хтјели. Извините, људи!“, пише “Митар Ковачевић“ кога по први пут треба озбиљно схватити у персоналној равни.

Саша Синђелић је, иначе, током судског процеса, саопштио своје утиске о “цијени“ лидера Демократског фронта у Москви. Очито, не улазећи у прецизност процјене, пред нама је ипак успјешна компарација која одсликава наше вријеме. И Синђелића, и екипу окупљену око “Митра Ковачевића“ и Андрије Мандића коме је селектор и “матичар“ Владимир Божовић својевремено дао надимак “Шеки Турковић“. Вели Синђелић:

“У Русији је Сејо Калач познатији од лидера Демократског фронта. Они су тамо апсолутно непознате личности. Не знам да ли су се лидери ДФ-а састајали са њима, они су годинама досађивали тамо.“

Својевремено је притисак лидера Друштва чланова Нове Владимира Божовића на “Шекија Турковића“ уродио плодом, па је исти морао да промијени фризуру, остало је у аналима српског дијела политичке сцене у Црној Гори. Након тога је, у јесен 2011. године, коментаторима на In4$s, селектор шаховске репрезентације Црне Горе дао налог да Мандића, умјесто политички одговарајућим “Шеки Турковић“ именом, ословљавају са “Ивица Дачић“. Тврдио је да ће то ефикасно да му проџара комплексе.

Да ли је Божовић у праву – ко је, заправо, Шеки?

Данас Божовић лоче из истога корита као и “Шеки Турковић“. Доста тога је слично, као и онда, само је Синђелић нов и свјеж, оран да “Шекија Турковића“ испрати у нове радне побједе – исцрпљујући тов крмача у затвору у Спужу. До тада ће песник кога цитира “Митар Ковачевић“ смислити одговор на просто питање – Откуд му турско име?

Збиља, одакле – српски песниче?

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here