Скупштински миш скочио и ујео посланика Мартиновића!

0
116

Свјестан сам политичког насиља Александра Мартиновића, његове бахатости и осионости, и не дозвољавам му то, тако сам васпитан и, када вам неко удари на част, морате да му се супроставите, рекао је на конференцији за новинаре предсједник Посланичке групе Двери Бошко Обрадовић, након сједнице Административног одбора Скупштине Србије.

„У једном тренутку је скупштински компјутерски миш скочио и ујео Мартиновића, јер ни он није могао да трпи његову бахатост и осионост“, рекао је Обрадовић објашњавајући инцидент који се догодио између њега и Мартиновића.

„Шта бисте ви урадили? Да ли бисте дозволили да вас неко понижава, гази? Ја нисам тако васпитан. Моја обавеза је да се супротставим властима и нисам крпа да ћутим док нас неко понижава по налогу Александра Вучића„, рекао је он.

„Грађани ће процијенити да ли је моја реакција била добра. Ако воле да их газе, малтретирају, понижавају послаће Двери у политичку пензију“, додао је Обрадовић.

„Ако грађани Србије сматрају да неко треба да покаже политичку храброст и супротстави се СНС-у, имаћемо дупло, троструко више народних посланика“, рекао је Обрадовић.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here