Хомосексуалац убио дјевојчицу коју је прије тога усвојио

0
899

Метју Скали Хикс (31) из Велике Британије проглашен је кривим за убиство бебе од 18 месеци коју су он и његов геј партнер усвојили.

Он је усвојену ћерку Елси убио само две недеље пошто је и званично усвојио. Прошле године, 25. маја, Метју је позвао хитну помоћ и рекао да је нашао девојчицу без свести на поду.

Дете је преминуло четири дана након што је доведено у болницу у Велсу. Имала је крварење на мозгу, прелом лобање, крварење мрежњаче у оба ока и повреде на ребрима.

Паталог је рекао да је беба очигледно била константно мучена, и потврдио да је имала озбиљну повреду главе што је проузроковало срчани удар. Њен усвојитељ наводно је тресао, а затим снажно бацио на под.

Девојчица је живела са Метјуом и његовим мужем, који су је усвојили 2015 године.

Неколико месеци пре њене смрти, Скали Хикс је свом супругу, иначе здравственом раднику, рекао да да Елси има модрице по лицу и сломљену ногу јер је пала док је трчала по кући.

Само три месеца пре убиства девојчице, Метју је позвао Хитну и рекао да је девојчица пала низ степенице. Поново је позвао Хитну 25. маја и рекао да је девојчици променио пелену, отишао из собе, а када се неколико минута касније вратио, није реаговала.

Током суђења порота је чула да је Скали Хикс слао СМС поруке свом супругу Крејгу (36) у којима је писао како се мучи са Елсом која је ‘Сотона с ликом бебе’ и ‘психо’. Комшије су чуле Метјуа како виче и псује на бебу. Он је без икаквих емоција слушао суђење и дочекао пресуду којом је осуђен на 18 година затвора.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here