Пензионери: Миличковић може побиједити кандидата ДПС-а

0
330

Друштвени и политички ангажман господина Вaсилија Миличковића је добро познат црногорској и широј јавности. Наглашавамо његов у континуитету опозициони рад, па није никакво чудо што се ових дана на његову адресу у медијима шаље јединствена порука, да се таква личност кандидује за будућег предсједника Црне Горе.
Наша Партија, наше Предсједништво, на иницијативу 14 општинских одбора Партије пензионера, инвалида и реституције – ПИР, једногласно је донијела одлуку да се прикључи свим тим иницијативама и да кандидујемо господина Миличковића за будућег предсједника, као једино рјешење у датој ситуацији.
Господин Миличковић је позната и призната личност, чудно да на овим балканским вјетрометинама таквих људи има. Познато је свима да је добро финансијски ситуиран, па се сви питамо шта ће њему оволика упорност, оволики притисак јавности, и да власт која је однарођена од овог народа, па нам није било тешко да схватимо све те његове побуде и циљеве. Огромну енергију је уложио да грађанима укаже на погубнне пропусте што се тиче привредног и економског пропадања Црне Горе. Он као изузетно успјешан привредник је могао лако да утврди ту дијагнозу, па му је сметала свака девастација, свако урушавање привредних субјекта у Црној Гори што су генерације прије тога изграђивале .
Није се господин Миличковић могао помирити са чињеницом да је ДПС власт продала хотел “АС” у Перазића долу за 26 еура по метру квадратном. Побунио се господин Миличковић сазнањем да је хотел “АВАЛА” у Будви продат за 71,5 еуро по метро квадратном. Фрустриран је при сазнању да на црногорској берзи најважнији и најзначајнији привредни субјект у Црној Гори, ЕПЦГ, котира укупно ЊЕНА ВРИЈЕДНОСТ ЗА 1,3 МИЛИЈАРДЕ ЕУРА што је код њега изазвало револуцију, просто се није могао смирити, а да јавно не протествује и не укаже да је најпогубнији процес који ДПС ради је пљачкашка приватизација, како они воле да кажу ”ПРИВАТИЗАЦИЈА ЗА БОЉЕ СЈУТРА”, али само за њих из уског круга блиских људи власти, блиских врху ДПС-а.
Указивао је господин Миличковић и на високи степен заробљености државних институција, од партијских и родбинских кадрова. Указивао нам је на опасност последица таквог владања. Огромну енергију је уложио као рекордер у броју поднешених кривичних пријава, против како он то воли да каже “партијских војника ДПС-а”, који су годинама запошљавани, умрежавани у тужилаштву, судству, полицији, војсци, па смо се сви питали из којих разлога то он ради и тако директно угрожава своју економску И финансијску сигурност, своју и своје породице. О овом часном и честитом човјеку, оличењу морала и људскости, па и хуманости, о чему се може надуго и нашироко говорити, а јавност је о томе и упозната, па нам није тешко, него и обавезујуће је, да такав профил личности кандидујемо лидерима опозиционих странака, да сви стану иза њега, јер је тако побједа опозиционог кандидата осигурана.
Господина Миличковића препоручују и детаљи за јединство опозиције, за јединственог опозиционог кандидата који ће добити сигурно преко 200.000 гласова, препоручује га његова УПОРНОСТ ДА СЕ пробуде опозициони бирачи за једну листу.
Он је један од оснивача ДЕМОСА 2009. године, он је један од оснивача листе БОЉА ПОДГОРИЦА БОЉА ЦРНА ГОРА, он је један од оснивача Демократског фронта, оснивач је СУО – Савез удружене опозиције Црне Горе.
То је човјек који је највише учинио на обједињавању опозиционих бирача, што то нико не може спорити, како би се уједињена опозиција и бирачи сабрали да коначно овај партитократски РЕЖИМ ПОШАЉЕМО У ИСТОРИЈУ, свакако на демократски начин.
Уколико неко од опозиције има другог кандидата, једног или два, хајде да се номиновани кандидати сучеле пред лицем опозиционе јавности и кандидатуру за предсједника свеколике опозиције добије само један кандидат.

За предсједништво ПИР-а:

Момо Јоксимовић, предсједник

Радисав Кораћ, генерални секретар

Савјетници: проф. др М. Милиновић, проф. др К. Ђокић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here