“Митар Ковачевић“: Нећу да бојкотујем плату, био бих неодговоран према бирачима! Мандић: Нека му је, треба му за таблете за смирење и потенцију…

2
777

У Новој српској демократији поново спорења. Након што је “Митар Ковачевић“ кренуо у медије, по истеку политичке епитимије коју му је дао Андрија Мандић, већ трећи пут је забрљао и то тамо гдје је имао времена да се концентрише и да не лупа глупости – на Фејсбуку, односно на једном од стотињак лажних профила. Овај пут на оном под лажним именом “Славен Радуновић“.

Појавни облици “Митра Ковачевића“

Наиме, грађанин Александар Дамјановић критиковао је, на ФБ, “Митра Ковачевића“, након његовог поста о “грађанској опозицији“. Дамјановић је поставио неколико логичних питања.

– Какав је то бојкот кад излазите на локалне изборе? Какав је то бојкот кад се миц по миц враћате у парламент? Какав је то бојкот кад се не одричете од привилегија, посланичких плата? Ништа ви не бојкотујете, устврдио је Дамјановић.

Бистрина, највећи интелектуалац у Новој, породични интимус са Мандићем, одбрусио је:

– ДФ је спреман на све што сам набројао. Чекамо да остали скупе храброст или да се дозову памети. Што год… Самостални бојкот избора и самостално враћање мандата, прихода… било би само политичко самоубиство и израз незрелости, као и неодговорности према својим бирачима, казао је “Митар Ковачевић“.

Дамјановић је, након тога, остао “без текста“. Само је проциједио:

– Онда нема среће. Вртимо се у зачараном кругу.

Када је од члана општинског одбора Нове из Маслина који мјесечно живи од 173 евра, обавијештен о овој генијалној самоодбрани “Митра Ковачевића“, Мандић је позвао комшију Радосава Јокића и рекао му:

– Мико, дај ми било какве брље да се трештим јер не могу више да издржим стварност. Што ми овај човјек чини!? Народ нема за хљеб и тражи да се не враћемо у Синђин парламент, а он запео да не да плату. Пола Мојковца ми тражи паре за дрва, а он не да, па не да плату. Плата, плата, само плата. Све му узми, из куће ако треба, само не да плату! Али, немојте када сад дође овдје неко нешто да проговори, молим вас. Знам да му треба за пилуле за потенцију и таблете за смирење. Мрчио се, често то измијеша, па губи разум, рекао је војвода Душка Марковића, а преноси дежурна дворска луда и пропали кандидат за портпарола Нове Спасоје Томић.

2 КОМЕНТАРА

  1. Ма јели баш Спасоје мислио да буде портпарол?Јесте блеса али нијесу ваљда њега тамо планирали?И овај што је сад је аветиња али Спасоје?Спасоје је највећа будала у ЦГ.

  2. Само мој имењак има више профила од Митра Ковачевића и више од њега воли да смјешта људима и етикетира их од Митра јер другачије нњ би могао паре да заради

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here