Зоран Живковић потврдио писање портала УЈЕДИЊЕЊЕ: Пропали доцент Павићевић стиже у Црну Гору!

0
360

НОВИ фронт на опозиционој сцени отворио је лидер Нове странке Зоран Живковић и то према свом дојучерашњем страначком саборцу Владимиру Павићевићу.

Живковић је на „Твитеру“ пренео Павићевићев интервју у којем он тврди да би Драган Ђилас могао да победи на изборима у Београду и додао коментар: „Оно кад пропали доцент постане политички надничар“.

Ни после неколико оштрих коментара које је добио на „Твитеру“ Живковић није одустао, већ је објаснио да је Павићевић „пропали доцент“ јер ће у јануару „добити отказ на ФПН и отићи у Црну Гору да буде политичар“. Председник Нове је бившег функционера и посланика своје странке оптужио за „позирање и дезертирање“.

Павићевић јуче није одговарао на Живковићеве оптужбе и увреде. Он је, иначе, у прошлом сазиву Народне скупштине био представник Нове и важио је за једног од најактивнијих посланика. Тада је стекао велике симпатије опозиционог дела јавности, па се подигла велика прашина када је пред последње парламентарне изборе на заједничкој листи са ДС добио место са кога није прошао у парламент.

Убрзо после тога Павићевић је напустио Нову странку. Касније се спекулисало да би могао да постане функционер Демократске странке због блискости са Драганом Шутановцем, посебно у периоду када се он борио за место првог човека странке. Њихова сарадња, међутим, никада није озваничена.

Вечерње новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here