Коначно се огласио и “Митар Ковачевић“: Јесте ли спремни за акцију?

0
562

Потпредсједник Нове српске демократије “Митар Ковачевић“ поручио је “грађанској опозицији“ да је Демократски фронт спреман за акцију, односно за све облике борбе против актуелног црногорског режима.

Након састанка лидера “грађанске опозиције“ саопштено је да ће та групација наставити бојкот, као и да не искључују могућност протеста због кризе у Црној Гори.

„Да се заједно подсјетимо – ДФ је спреман за све облике борбе против режима. А ви? Дакле, бојкот парламента уз било који додатни вид притиска (или све заједно) – протесте, бојкот свих избора, враћање свих опозиционих мандата, грађанску непослушност, парламент у сјенци, владу у сјенци…“, навео је “Митар Ковачевић“.

Појавни облици “Митра Ковачевића“

Он је на једном од својих ФБ профила истакао да ДФ једино не пристаје на пасивност.

„На све пристајемо, осим на замајавање грађана јаловим бојкотом парламента без додатне акције, односно да чекамо изборе 2020.године. Има ли ко спреман за акцију?“, упитао је “Митар Ковачевић“.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ сазнаје да је на овај начин и званично истекла забрана за јавно саопштавање ставова, такозвана политичка епитимија, коју је “Митру Ковачевићу“ дао Андрија Мандић због небулозних медијских наступа од којих је неупоредиво више штете, него користи.

“Увијек забрља када помијеша таблете за смирење и потенцију. Тада се лажно представља и снима селфије, па га одмах упецају ови необјективни новинари из УЈЕДИЊЕЊА који не пишу реално као Ин4с (In4$с, прим. ред.) “, рекао је недавно Мандић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here