Наносе му бол: Данас нови састанак грађанске опозиције, опет нема мјеста за Даниловића

3
588
Поглед на Доброту

Представници “грађанске опозиције“ састаће се данас у 11 сати у Подгорици. Домаћин састанка биће Демос Миодрага Лекића.

Представници Демократа, Демоса, СНП, СДП-а и УРА-е дискутоваће о актуелној политичкој ситуацији, изборима и заједничком предсједничком кандидату. На претходном састанку лидери “грађанске петорке” договорили су да наставе бојкот парламента док не добију датум нових избора.

Састанку поново неће присуствовати Уједињена Црна Гора што континуирано наноси тешке душевне болове њеном лидеру Горану Даниловићу који је помислио да је коначно успјешно скинуо гуњ и српске опанке, те да му грађански “фрак“ добро стоји. Најтеже му је, кажу наши извори, зато што нема прилику да позира док ТВ екипе праве “покривалице“ уочи почетка састанка.

Све је баш као у староградској пјесми:

3 КОМЕНТАРА

  1. Zašto mu ovo rade mozda zato sto je on jedini u Demosu bio da udje u vladu Mila Djukanovica? Voli da izda izdace opet!? Poslednji glavni odbor sala polovično prazna . Dje je i kuda nestaje Ujedinjena CG ide nazad Demos-u vracaju se u Nova (DF)? Ko moze da garantuje novi mandat Goranu Danilovicu ? Ovo je kraj ko jednom ode sa Milom biva izbacen iz igre prezrela ga je gradjanska opozicija.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here