Дејли мејл: Унука српске принцезе је у харему жигосаних робова

0
715

Индија Оксенберг, ћерка глумице Катарине Оксенберг и унука српске принцезе Јелисавете Карађорђевић, дио је „Сестринства жигосаних и робова“ у склопу озлоглашене секте „Нексвим“ („Nhimv“).

На челу Сестринства је Елисон Мек, глумица најпознатија по улози Суперменове пријатељице у хит серији „Смолвил“. Она је и на челу харема у култу, а одговорна је и за увођење бруталних физичких кажњавања чланица, пише „Дејли мејл“.

Френк Парлато, бивши портпарол Сестринства, тврди да је Елисон Мек десна рука оснивача култа Кита Ранијера, да је задужена за регрутовање нових чланова и да јој, наводно, шест жена служе као робиње.

Парлато је непуних годину дана био портпарол организације која се у јавности представља као „група за самопомоћ“, а заправо је параван за сурову секту. Данас о тајнама култа и језивим ритуалима говори јавно и пише на блогу „Франков извештај“.

Парлато вјерује да се у култу налази између 70 и 80 жена које је Ранијер увукао у секту преко курсева о самопомоћи и јачању жена. Његове жртве биле су богате, утицајне и лијепе, али би по уласку у култ постале његове робиње. Као знак припадности култу, жене су жигосане ужареним гвожђем.

– Жигосање се не догађа одмах, већ изненада и без откривања о чему се ради. Кажу им да ће им урадити малу тетоважу и онда их жигошу, без анестезије, врелим гвожђем. Изгледа као симбол, али је заправо реч о иницијалима КР (Keith Raniere) и глумице АМ (Allison Mack) – тврди Парлато.

На фотографијама које је објавио на свом блогу јасно се и виде инцијали које помиње, КР и АМ.

Катарина Оксенберг: Ранијер је опасни психопата, борим се да извучем ћерку

Катарина Оксенберг, Индијина мајка, испричала је да је предложила ћерки Индији 2011. године да се пријави на часове у групу „Nhimv“ која наводно помаже људима да се осjећају боље и која ради на самопоуздању младих. Убрзо је примијетила да је група „чудна и језива“, али њеној ћерки се допао програм. Индија је ускоро регрутовала своје пријатеље и сав новац трошила искључиво на култ.

– Због своје љубазности и доброте она је лак плијен. Мислим да је моја ћерка у опасности, заправо знам то. Вјерујем да је вођа култа Кит Ранијер опасни психопата и да је потребно зауставити ову организацију – испричала је Катарина Оксенберг за “Дејли мејл“ и објаснила да сматра да је и цијела породица у опасности.

Индија се преселила у Њујорк да би била ближе члановима култа, а мајка се сада бори за њу.

– Неки тврде да су оне добровољно у том „сестринству“, али жене са којима сам разговарала говоре другачије. Како уцјена може да буде добровољна?, пита се Катарина Оксенберг, ћерка српске принцезе Јелисавете Карађорђевић.

Тим поводом Катарина је у канцеларији државног тужиоца Ерика Шнајдермена попричала са истражитељима којима је донијела доказе да њену ћерку Индију Оксенберг уцјењује лидер култа Кит Ранијер.

Шта је „Нексвим“?

Хијерархија „Нексвима“ заснива се на односу власник-роб, пише „Њујорк тајмс“, који је први објавио причу о окрутном култу. Када се некој жени одобри приступање култу, она пролази кроз иницијацију на којој мора да се скине гола, а касније и да буде жигосана симболом. Свака од чланица Сестринства у обавези је да вођама достави своје наге фотографије, банковне рачуне, видео-признања мрачних тајни и евентуалних криминалних дјела, које се потом користе за уцјену када нека од њих покуша да побјегне из култа или јавно проговори о језивим ритуалима, каже Парлато.

Такође, чланице култа присиљене су на дијету коју чини свега 500 до 800 калорија дневно, јер Ранијер воли мршаве жене и вјерује да масноћа лоше утиче на ниво енергије.

Парлато тврди да у хијерархији постоји и ниво већи од „Сестринства жигосаних и робова“, па жене које се покажу у „сестринству“ постају дио Ранијеровог личног харема.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here