БОГ МУ ДАО ЗДРАВЉА Мугоша др Миомир намагарчио Мираша Дедеића и Стева Вучинића и послао их у камењар

0
2050

Псеудорелигиозна организација “Црногорска православна црква“ неће градити “саборну цркву“ на парцели на Малом брду у Подгорици, коју је 2013. добила од градских власти

То је потврдио и потпредсједник “Савјета“ те псеудорелигиозне организације Стево Вучинић. Парцелу која им је додијељена, тврди Вучинић, вратиће граду и покушаће, како каже, да умјесто ње добију адекватну локацију, ближе центру града.
– Сматрам да ће градоначелник изаћи у сусрет и наћи задовољавајуће решење и да ћемо добити одговарајући плац који се налази близу центра града. С обзиром на то да је Српска православна црква добила центар града, сматрамо да и ми треба да добијемо, рекао је Вучинић.
Његова паравјерска екипа је одустала од градње зато што су, тврди, преварени.
– Добили смо плац који се налази нешто ниже и био је задовољавајући на неки начин. Подразумијевао је изградњу пута, али смо били задовољни. Послије два-три мјесеца то је било уцртано, ми утврдимо да је плац промијењен, замијењен и да је на истом ДУП-у нама додијељен плац 400 метара даље у камењару испод далековода, далеко од саобраћајница. Ми смо врло незадовољни тиме и сматрамо да је ријеч о превари коју је урадила бивша подгоричка власт, поручио је Вучинић.
Он је категоричан да је ријеч о незаконитој замјени, а плац који је уцртан и који су добили, истиче, уцртан је поново мимо икакве процедуре и на концу који је застиђе да вам то неко и “понуди“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here