ЕКСКЛУЗИВНИ УЖАС! СЕКТА! “Ипођакон“ Мираша Дедеића донирао 2.000 евра Демократском фронту!

0
5633

Десна рука Мираша Дедеића и Лава Лајовића, Подгоричанин Небојша Мирановић, са 2.000 евра помогао је кампању Демократског фронта 2016. године. Он је “произведен“ у чин “ипођакона“ у псеудорелигиозној организацији која себе титулише као “Црногорска православна црква“. Они који су шокирани овом вијешћу портала УЈЕДИЊЕЊЕ, нека прочешљају консолидовани финансијски извјештај Покрета за промјене за 2016. годину. У циљу разумијевања стопостотног доказа којим располажемо и кога нико не може негирати.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ сазнаје да је Мирановићу “благослов“ за ову трансакцију дао црногорски “епископ“ Мираш код кога су поједини функционери Покрета за промјене били, а неки и остали предсједници “црковних одбора“. Тројица њих су, подсјећамо, и “оснивачи“ ове невладине организације и организатори “Општецрногорског збора“, гдје би друго него на Цетињу, када је “устоличен“ први у низу архијеретика Антоније Абрамовић. Мираш Дедеић је, кажу наши извори, процијенио да је “разумно“, након што лагано пресушују донације Демократске партије социјалиста и њене напаћене Агенције за националну безбједност, у обиму кога је очекивао, да дио постојећих и расположивих средстава преусмјери Демократском фронту јер је, наводно, један од челника ДФ-а обећао решавање “статуса“ те псеудовјерске организације у “нашој држави Црној Гори“ и повратак (црногорски: вртање) средстава након избора. Зато је архијеретик Мираш са 2.000 евра подмазао чувену кампању “Ми или он“. Своје бирачко право је искористио и као сваки Јуда, везан за број 13, заокружио Демократски фронт који је управо под тим редним бројем био на гласачком листићу.

Небојша Мирановић је, иначе, високи функционер Демократског фронта, члан органа ПзП-а, активан у Клубу младих и координатор Канцеларије за људска права ПзП-а. Мирановић је врло агилан, познаници кажу – из чистих увјерења, и у НАТО асоцијацијама, а био је и један од учесника “социјалних“ протеста 2015. године. Припадао је оном кругу демонстраната који су јавно тражили улазак Црне Горе у НАТО и долазак Јенса Столтенберга пред Скупштину.

Наш извор близак некадашњем Црногорском неозеленашком федералистичком покрету тврди да Мираш одавно, прије избора 2016. године, није помогао неку политичку опцију. Каже да нису без разлога тврдње Цетињана да је само 2.000 евра дато легално, а да је “Михаило“ још двије “рате“ пљуснуо “испод жита“ и “на руке“ једном од лидера ДФ-а. Без икакве признанице и у аутомобилу, у мраку, поред џаде, у Доњем крају.

Биће занимљиво да ли ће Миливоје Катнић наредних дана извршити извиђај поводом трансакције средстава које је “црногорски духовни гуру“ Мираш Дедеић пресумјерио наводно проруском Демократском фронту. Или ће, након интервенције Душка Марковића који чува Андрију Мандића као очињи вид, прећутати ову злоупотребу и(ли) прање пара. Не мање ће бити занимљиво и да ли ће се овим поводом изјаснити неко из Митрополије црногорско – приморске Српске цркве која је, у једном тренутку, недвосмислено стала на страну превараната из Демократског фронта.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here