ЕКСКЛУЗИВНО Владимир Павићевић се сели из Београда у Подгорицу и преузима Црногорску у јануару 2018. године

3
2001

Владимир Павићевић, некадашњи посланик Нове странке Зорана Живковића у  Скупштини Србије, биће нови предсједник ванпарламентарне политичке партије у Црној Гори која се зове – Црногорска! Он је био један од најактивнијих и запаженијих посланика српског Парламента у претходном мандату који се окончао прије годину и по дана.

У прољеће 2016. године, након државних избора, Владимир Павићевић, који је тада био и замјеник предсjедника Нове странке, поднио је оставку на све партијске функције. Тада је “обећао“ да ће “бити само члан Нове странке“ те да ће “наставити да се бави професуром на Факултету политичких наука“.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ сазнаје да је Павићевић колеге на Факултету у Београду прво усмено упознао, а затим и писмено информисао, да од 15. јануара престаје његов радни ангажман у тој институцији. Наши извори такође тврде да се Павићевић тада сели у Црну Гору. Договорен је професионални ангажман на Универзитету у Подгорици, иако још није прецизирано да ли ће предавати на државном или приватном факултету Мила Ђукановића и Веселина Вукотића.

Нови политички ангажман Павићевић почиње у Црногорској у којој ће експресно постати лидер. Преговори са актуелним лидером Драганом – Пурком Иванчевићем су завршени, уз неизбјежне посреднике из Демократске партије социјалиста који су са челницима Црногорске више пута разговарали на тему “бенефита“ које ће Павићевић донијети тој организацији и укупној друштвеној сцени која тежи апсолутној “грађанизацији“, односно “црногорчењу“ свих политичких актера и бирача.

Донедавно је Павићевић био Југословен, чак и када је девалвирала та погубна идеологија. Однедавно је црногорски националиста. О томе заштовише наредних дана.

3 КОМЕНТАРА

  1. Одлучио је да се пресели у средину у којој ће бити боље прихваћен. Југословенство се лако претапа у црногорство, хрватство итд… Поздрављам и надам се што више оваквих емиграната.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here