Саша Касаловић: Пензионери су Вучићева војска којом уништава Србију!

0
1132

Пише: Саша Касаловић

У Србији има око 1.800.000 пензионера чије гласове контролише Вучић, а они, пензионери, тај комунистички накот, та безбожничка армија, урадиће све за неки динар више или неки сендвич више, а на питање шта очекују од избора на којима гласају рећи ће вам као из топа “Па… надамо се бољој будућности“… као да ту будућност треба они да живе, а не њихово потомство!

Црни дани, црни људи, па је зато црнило у Србији! Част безначајном броју пензионера који нису део овог геноцида над сопственом државом и народом.

Издајници славе “побједу“ на шиптарским изборима

Вама из сужене централне Србије и даље није јасно да Вучић и на Косову и Метохији, као и на изборима у суженој централној Србији, лажима и манипулацијама остварује своје намере, и да то нема везе са вољом народа на Косову и Метохији!

Живим на Косову и Метохији и могу вам рећи да је цела једна армија гласача из централне Србије, пореклом са КиМ, дошла аутобусима да гласа на шиптарским изборима! Све су то људи у поодмаклим годинама који су на наговор Вучићевих пулена извадили шиптарска документа како би примали пензије од Шиптара (40 евра месечно) а сада их је Вучић потрпао у аутобусе и довезао на КиМ да гласају за његов рачун, претећи им да ће изгубити тих 40 евра ако не изађу на гласање!

То је урадио и са запосленима у шиптарским институцијама којима је претходно гасио радна места при држави Србији и приморао их да пређу у шиптарске институције, а све по Бриселским издајничким споразумима!

Па људи моји, он то ради исто и у централној Србији где намерава да у Скупштини изгласа промену Устава сумњивом већином и када буде избацио КиМ из Устава и када буде увео санкције Русији да то прикаже као вољу народа!

Нема вам ту разлике јер он је све полуге власти централизовао око своје странке и разним махинацијама, у форми другачијих приступа али са истим циљем, ради на уништењу Србије!

Вучић преко пензионера држи централну Србију под окупацијом и то исто ради и овде на Косову и Метохији са свим пензионерима из ценралне Србије који су пореклом са КиМ!

Лаж, превара, махинације, претње отказима, пребијања… – то је метод који се дешава и примењује и код вас у суженој Србији, али ви видите само када се то дешава овде на КиМ јер вам је лакше да окривите друге за исто оно што се дешава и код вас!

Кукавичлуку, лицемерју, празнословљу и лажним оптужбама никада краја, а само СНС и вас из централне Србије нико да не окриви ни за шта…

СРАМОТА бре! Србији дођоше главе њени пензионери! То је Вучићева војска којом уништава Србију! То је права дијагноза ТРЕНУТНОГ стања како на КиМ, тако и у централној Србији!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here