Стаматовић: Референдум о уласку у ЕУ најкасније на дан београдских избора!

0
422

Јуче су, у само неколико сати, председник Републике, тзв. премијерка, потпредседница Владе Зорана Михајловић и шефица преговарачког тима Србије за чланство у ЕУ Тања Мишчевић, тврдњом да је “Србија опредељена за Европску унију “, узурпирали овлашћење које, по Уставу наше земље, као ексклузивно и суверено имају једино и искључиво грађани Србије, све то срамно и капитулантски рапортирајући Брајану Хојту Јиу, по налогу Харадинаја и Тачија који су тражили америчко посредовање у бриселским преговорима, а окрећући леђа сопственом народу и једином искреном пријатељу Русији – изјавио је Милан Стаматовић, председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС), захтевајући да се, најкасније на дан одржавања београдских избора и евентуалних ванредних парламентарних избора, одржи референдум са прецизним и недвосмисленим питањем грађанима: “Да ли сте за то да Србија постане члан ЕУ под условом да остане без 17 одсто своје територије и да уведе санкције Русији?“.

– Човек који има функцију неког заменика једног од небројених помоћника америчког државног секретара, на пропутовању кроз Београд, постројавао је не само евроунијатски и натољубни део српске опозиције, него и пола Владе Србије, укључивши и тзв. премијерку и председника Републике лично?! А да апсурд буде још већи, овај кинески конвертит у америчкој униформи делио је инструкције и издавао наређења нашим послушницима како да се Србија одрекне братске Русије и тако “убрза свој улазак у ЕУ“! Уместо да и ми захтевамо, као што то учинише председник и премијер Косова и укључише своје пријатеље Американце у преговоре, да се, по истом принципу, на српској страни, као „арбитри“ у преговорима, нађу Русија и Кина, наш ненародни режим се клања и служи нижеразредном представнику државе са другог континента који се поставља као неко ко, у име Брисела, одлучује да ли ће и када ће нека земља постати члан ЕУ?! – рекао је Стаматовић.

Пошто велеиздајник Вучић не жели да “угрози евроинтеграције“ и једном за свагда призна слуђеном народу да морамо да се определимо између Америке (тј. ЕУ) и Русије, и тиме покаже јасан став по питању српско-руских односа, нека, макар, призна да је Руско-српски хуманитарни центар у Нишу, коме годинама уназад не жели да уручи дипломатски статус, деминирао и уништио на хиљаде заосталих експлозивних мина и муницију са осиромашеним уранијумом који су остали након НАТО агресије 1999. године, па нека часно каже Русији због чега прихвата америчка понижења, трпи притиске Приштине и додворава се ЕУ – објаснио је председник ЗС, упозоравајући Вучића да престане да се игра „несврстаног Тита“ јер му Брозова маршалска униформа стоји као крави седло.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here