ЗГОДЊИКАВА Ово је дјевојка Ане Брнабић, Содома и Гомора грађане Србије коштаће 15.000 евра мјесечно

0
4502

Премијер Србије Ана Брнабић осам година је у вези с докторком Милицом Ђурђић, запосленом у Kлиничком центру Србије. Њих двије планирају заједнички живот, и то у државној вили на Дедињу од око 1.000 квадрата, гдје ће се председник Владе преселити ових дана, о чему је писао београдски Kурир.

Ана и Милица ускоро ће започети заједнички живот у резиденцији, луксузној вили од 1.000 квадрата на Дедињу.

– Ана и Милица су у озбиљној вези. Обје су посвећене каријери, али и једна другој, што је вјероватно први услов за стабилну везу какву су њих двије изградиле током скоро осам година, колико су заједно. Баш су срећне и заљубљене. Милица је лијепа, образована, атрактивна и успјешна жена. Њих двије су живјеле заједно, а сада планирају да се преселе у вилу на Дедињу у којој премијер има право да станује с породицом. Милица од прошлог петка не долази на посао јер је узела слободне дане због пресељења, каже саговорник из Клиничког центра Србије и открива како је почела њихова веза.

– Све је испало сасвим спонтано. Упознала их је заједничка пријатељица у геј клубу у центру престонице. Размијениле су контакте и почеле све чешће да се виђају. Међутим, откад је постала предсједник Владе, Брнабићева је прориједила појављивање у јавности с дјевојком, иако њихова веза никад није била тајна за Анине најближе рођаке и пријатеље, завршава тај извор.

И на Фејсбук профилу Милице Ђурђић у рубрици „омиљено“ налази се званична страница премијера Ане Брнабић.

Kурир је писао и да је предсједник Владе тражила државну вилу на Дедињу како би се у њу преселила са својом партнерком, и то ни мање ни више него некретнину од чак 1.000 квадрата. Иако премијер по закону има право на државну резиденцију и нико то не може да јој оспори, проблем је у томе што ће Содома и Гомора Брнабићеве грађане Србије коштати око 15.000 евра мјесечно, јер је ријеч о огромној некретнини, па самим тим и огромним рачунима за комуналије и одржавање.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here