Никола Марковић: Напредак је што чланови премијерове породице новинарима Дана више не пријете убиством, него тужбама

2
272

Дневни лист Дан се радује тужби Предрага Марковића, сина премијера Душка Марковића, јер тај лист посједује документацију која недвосмислено указује о сумњивој пословној трансакцији о којој је писао, казао је помоћник главног и одговорног уредника најчитанијих дневних новина у Црној Гори Никола Марковић.

Предраг Марковић најавио је тужбу против Дана, због, како је казао, неистина и медијске хајке која се против њега и његове породице води из тог листа.

Дан је објавио текст у коме пише да је син предсједника Владе купио стан од 100 хиљада евра, за који „нема поријекла новца“.

Никола Марковић је рекао да ће на суду премијеров син имати прилику да детаљно образложи многе нелогичности у уговорима и објасни поријекло свог новца.

„Оно што је за сваку похвалу јесте чињеница да чланови премијерове породице новинарима Дана више не пријете убиством него тужбама. Поздрављамо ту промјену курса кад је у питању однос према нашој редакцији“, казао је Марковић.

Мина

2 КОМЕНТАРА

  1. У ЗАДНЈЕ ВРИЈЕМЕ НАЈБОЛЈУ МИСАО ЈЕ ДАО УРЕДНИК ДАНА НИКОЛА МАРКОВИЋ.
    „РАНИЈЕ СУ НАС УБИЈАЛИ А САДА ПРИЈЕТЕ БТУЖБАМА И ЗАТВОРОМ“ .
    Ово може бити и најбољи афоризам мјесеца.
    ДАМ СЕ ЗА ДАНОМ БОРИ ЗА ИСТИНУ И ПРАВДУ ЗАТО ЈЕ НАЈБОЉЕ ГЛАСИЛО.

  2. Dan je najlažljivija novina na svijetu, gora i od Pobjede. Profitirali su na kvaziopozicionarstvu, a u ovom slučaju novinar Dana je navukao na kvarno Velizara Markovića, jednog od najčasnijih ljudi u Mojkovcu, deklairsanog Srbina koji nikakve koristi nema od toga što mu je brat premijer, SRAM DA BUDE DAN!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here