Лопови из ДПС-а и Демократски фронт, на данашњи дан, прије десет година, изгласали Устав Црне Горе

15
919

Захваљујући Небојши Медојевићу и Демократском фронту, прије десет година изгласан је Устав Црне Горе. Његовим одредбама, српски народ је суштински остао без икаквих права, осим што је етнички предузетник Момчило Вуксановић у међувремену покрао пуна четири (4) милиона евра. Ко је, заправо, Момчило Вуксановић, и у каквој је релацији са Лавом Лајовићем, активистом “ЦПЦ“, читајте наредних дана на нашем порталу.

Медојевићеви и Вуксановићеви пријатељи данас су славили, без обзира на то што су Коча Павловић, “Митар Ковачевић“ и Будимир Алексић, током  седам и по година, макар 30 пута у пленарној сали црногорског парламента, током постављања посланичких питања, устврдили да Момчило Вуксановић ради за Душка Марковића и Србе претвара у националну мањину. “Митар Ковачевић“ је једном приликом извршио инверзију слова и Вуксановића “случајно“ прогласио Фуксановићем.

У међувремену, 2012. године Горан Батрићевић је рекао да је Светозар Маровић дао три (3) милиона евра Небојши Медојевићу током гласања за Устав. Медојевић, јаран Андрије Мандића, чији је син једног подгоричког младића учинио трајним инвалидом, никада није негирао наводе др Батрићевића.

“Црна Гора је доношењем Устава 2007. крунисала вијек своје традиције, утврдила основе свог уређења и уписала га у мапу европског правног простора“, казао је данас Младен Вукчевић, бивши предсједник Уставног суда, који се на тај начин посебно захвалио Демократском фронту на државотворној политици.

Државолика НАТО творевина је прије тачно 10 година донијела нови Устав, годину дана послије стицања независности, бруталном крађом на референдуму 21. маја 2006, у кооперацији ДПС-а са Предрагом Булатовићем, лидером ДФ-а који је режиму продао изборе 2001, 2002 и референдум 2006. године због уцјена којима је био изложен од те мафијашке политичке групације.

Вукчевић је казао да Устав није само привилегија изабраних представника народа, већ свих 625.000 грађана Црне Горе, не прецирајући какве користи од тог слова на папиру имају обични Срби.

Предсједник Скупштине Иван Брајовић напоменуо је да је поред Устава из 1905. ово други Устав чије доношење лоповски режим слави у независној Црној Гори.

“Без обзира на све изазове, наша независност  и слобода не смију бити доведени у питање” , казао је Брајовић.

“Тако да ћемо опростити свима онима који нијесу вјеровали у Устав и Црну Гору,” казао је он очекујући, са Душком Марковићем, раширених руку ДФ у Скупштини у наредну сриједу.

15 КОМЕНТАРА

 1. Одавно нијесам нешто поштеније видјела ни на једном порталу. Тачно,ЛОПОВИ ИЗ ДПС-а и ДФ су изгласали устав прије 10 година. Кога они завлаче свих ових 27 година мангупи, преваранти.

 2. Тачно и свака част ПОРТАЛУ УЈЕДИНЈЕНЈЕ, не само што су се Предраг булатовић и Душко Марковић, дружили и били пријателји у заједничком ДПС-у, него су и спослије раскола били добри пријателји. Зашто, зато што је требало спашавати нечије кћери од конзумиранја дроге, које се голе возе по комбијима итд,итд. БРАВО ПОРТАЛ УЈЕДИНЈЕНЈЕ.

 3. Одлично се сјећам на умиверзитету приче да је Светозар Маровић дао МЕДОЈЕВИЋУ ,тада се причало 2,5 милиона евра да гласају за Устав и тако укину српски језик. Маровић је наводно рекао, Медо,јесили задоволјан са 2,5 милиона, а ми би за референдум потрошили 7 милиона . МЕДО му одговара ,свакако да јесам. ТО СУ ТЕ ПРЕВАРАНТСКЕ ПОЛИТИЧКЕ ГРОМАДЕ.

 4. ČESTITKE PORTALU, ČUVA ISTINU OD ZABORAVA. DR BATRIĆEVIĆ JE JAVNO GOVORIO, DA JE ZAKASNIO DA DOĐE DO MAROVOIĆA, DA UZME ONA 3 MILIONA ZA REFERENDUM, DA JEDAN MILION UZME ZA SEBE A DA DVA MILIONA DA MEDU. MEDO JE STIGAO PRIJE NJEGA.

 5. МИЛИЧКОВИЋ ЈАВНО ПРИКАЗУЈЕ РАЗГОВОР СА САСТАНКА ОО ПЗП ЗА БУДВУ, КАДА СУ ИСКЛЈУЧИЛИ ОДБОРНИКА ПЗП ЏАКОВИЋА : “ НАМА НЕ ТРЕБАЈУ ПАМЕТНИ ЉУДИ НЕГО ПОСЛУШНИ ОДБОРНИЦИ КОЈИ НА СМОРАЈУ ДА СЛУШАЈУ. ПАМЕТНИ ШТЕТЕ ПЗП . А ГОСПОДИН ЏАКОВИЋ КРИТИКУЈЕ И СТАРУ ВЛАСТ И СРОДИНИКЕ НАЈБЛИЖЕ НОВЕ ВЛАСТИ ДА СУ СВИ КРАЛИ. ЏАКОВИЋ ТРАЖИ И НОВЕ ИЗБОРНЕ ЗАКОНЕ, А НЕ ДА МЕДО И АНДРИЈА СЕ СПРДАЈУ СА СИСТЕМОМ И МЛАТЕ ОВИМ НАРОДОМ.

 6. Слажем се са пензионером, када би били непосредни избори, ни Медо ни Андрија неби били посланици. Ко би гласао лопурде. ЗАТО И ДФ И ДПС ОДГОВАРАЈУ ОВАКА ИЗБОРНА РЈЕШЕЊА. Да би био посланик, шефу мораш дати лову, он је капо.

 7. Тачно је да је Андријин син разбуцао момка и направио од њега инвалида. Тада се у спашавању МАНДИНОГ сина укључио предсједник парламента Кривокапић, и мислим министар унутрашњих дела Коњевић. ТО СУ ТЕ ПОШТЕНЕ ГРОМАДЕ.

 8. Кум ВДТ Ивице Станковића, међу 10 људи каже, па Мандић је кум са Милом. Мандићева снаха, жена брата Драгана Мандићевог вјенчана кума Милу и Лидији. Кума изађе из стана из куће у Загоричу, дође код кумова Ђукановића и каже, кумови моји ја се разводим од Драгана.Кум Мило каже а гдје ћеш да живиш куму. Незнам Е знам ја кумо ево теби одмак стан и кума Мандић усели, па се наком мјесец дана врати супругу Драгану у кућу у Загоричу и стан остане кумовима мАНДИЋИМА.

 9. ДОБИЈУ МАНДИЋ И ДАНИЛОВИЋ ОКО 7 МИЛИОНА ЕВРА ЗА РЕФЕРЕНДУМ 2006 ГОДИНЕ ОД КОШТУНИЦЕ, ПРЕДСЈЕДНИКА СРБИЈЕ. ПИТАМ, А НАРОД ЗНА, КОЛИКО СТАНОВА СУ ОВА ДВА ПРЕВАРАНТА И ЛОПОВА КУПИЛИ, КУЋА НА СВОЈИМ И ТАЗБИНСКИМ ИМАЊИМА НАПРАВИЛИ. НЕКА НАРОД КАЖЕ, КАКВЕ СУ ОВО МОРАЛНЕ ГРОМАДЕ И ЛОПИНЕ.

 10. Улазак ДФ у Парламент је договор премијера Душка Марковића, Мандића, да руше Бечића, јер ДФ није противник ДПС већ ДЕМОКРАТЕ. КАКО ЋЕ МО РАЗБИТИ ОВЕ ПРЕВАРАНТЕ ИЗ ДФ. НАРОД ВИДИ ДА ДФ НАЈБОЉЕ РАДИ ЗА МИЛА, ДУШКА, ДПС И БОГАМИ ЗА МИЛОСНА ДУПЕНЦАД ЛИДЕРА ФРОНТА.

 11. Улазак ДФ у Парламент је договор премијера Душка Марковића, Мандића, да руше Бечића, јер ДФ није противник ДПС већ ДЕМОКРАТЕ. КАКО ЋЕ МО РАЗБИТИ ОВЕ ПРЕВАРАНТЕ ИЗ ДФ. НАРОД ВИДИ ДА ДФ НАЈБОЉЕ РАДИ ЗА МИЛА, ДУШКА, ДПС И БОГАМИ ЗА МИЛОСНА ДУПЕНЦАД ЛИДЕРА ФРОНТА.

 12. ДФ ЈЕ НАЈВЕЋА ПРЕВАРА НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ. НЕ ИДУ ОНИ У ПАРЛАМЕНТ РАДИ КНЕЖЕВИЋА, ВЕЋ ЈЕ ТО НАПРАВЛЈЕН ДИЛ-ПОВОД КАКО ДА СЕ ПОСЛАНИЦИ ДФ ВРАТЕ У ПАРЛАМЕНТ КАКО БИ РУШИЛИ БЕЧИЋА И КАКО БИ ДЕМОКРАТАМА МЕДО РЕКАО ДА СУ ПЕДЕРИ, А ТУ ЋЕ МУ МИЂО СТАНИШИЋ ДАТИ ЛОГИСТИКУ ПОДРШКУ.

 13. Ову причу најве повратка посланика ДФ у Парламент, Портал уједињење је најавио прије двадесетак дана. Руководство ДФ је најавило повратак у Парламент, али их је остатак опозиције прочитао и саопштио грађанима Црне Горе о дилу Душка Марковића са лидерима ДФ ,Мандићем и Булатовићем.
  ЧЕСТИТКЕ ПОРТАЛУ УЈЕДИЊЕЊЕ КОЈИ ЈЕ ЈЕДИНИ И ПРВИ РАСКРИНКАО ОВЕ ПРЕБВАРЕ .
  ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА, ДФ И ДПС ТРЕБА ДА РУЂЕ БЕЧИЋА И ДЕМОКРАТЕ.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here