УЗДИЗАЊЕ Зоран Николић се пење ка партијском врху

0
463

Спортски новинар “Дана“, учесник ослободилачких ратова и доскорашња сива еминенција Демоса Зоран Николић, изабран је данас, као што је портал УЈЕДИЊЕЊЕ и предвидио, за специјалног политичког савјетника лидера Уједињених Црногораца Горана Даниловића. Саговорник из редова Уједињених Црногораца рекао је нашем новинару да је у питању слична функција коју је својевремено покривао Владимир Путин у кабинету Бориса Јељцина. Остаје да видимо да ли то значи да ће Николић у погодној кривини “отпедалити“ уморног и посусталог Даниловића и преотети му Уједињену Црну Гору.

Путин је данас на челу Јединствене Русије.

Николић у политичким круговима важи за веома прагматичног и одмјереног човјека, склоног компромисима. Аналитичари тиме објашњавају чињеницу да се није супротставио гашењу Српске народне странке, иако је важио за њено “тиграсто“ десничарско крило. Касније је био функционер Лекићевог Демоса и коалиције “Кључ“ којој је, као и Демосу, Даниловић дао име, а Николић напослетку био гласач.

Редакција портала УЈЕДИЊЕЊЕ честита политичко успињање Зорану Николићу и изражавамо жал што није изабран на ову функцију у вријеме када је Даниловић био министар МУП-а у Влади Мила Ђукановића.  

Можда би веља црногорска историја и будућност Уједињених Црногораца били знатно другачији.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here