“Митар Ковачевић“, dipl.ecc (?), кандидат за градоначелника, писмено чељаде: Морамо “дизати“ глас из свих “расположивих грла“

0
656
Појавни облици ''Митра Ковачевића''

Николу Сјеклоћу знам као врло пристојног момка. Чим сам чуо да је ухапшен у јучерашњој пропагандној акцији црногорске полиције, знао сам да је у питању неки баналан разлог, искоришћен да би се облатио један врхунски спортиста који није пристао да стане у строј „Милових војника“. И, како читам, био је – у његовој кући пронађено је неколико патрона за ловачко оружје?!, написао је на својој Фејсбук страници функционер Демократског фронта “Митар Ковачевић“.

„Морамо сви да схватимо да у диктатури нема везе ко којој опозиционој странци припада, већ да та сама чињеница детерминише понашање режима према слободном појединцу. Декларативно, сви се боре за владавину права, али ћуте док се селективна примјена (не)правде не односи на њих саме или ако им у одређеном моменту доноси корист. Морамо дизати глас против злоупотребе институционалне моћи у апсолутно свим таквим случајевима, и то из свих расположивих грла,“ нагласио је “Митар Ковачевић“.

„Остале јуче ухапшене не познајем. Не знам ни да ли су заслужено означени као безбједносно интересантне особе. Вјероватно већина јесу,“ казао је посланик “Митар Ковачевић“ и напоменуо:

„Али, с друге стране знам да су нам потребне хитне озбиљне полицијско-тужилачке акције на сузбијању организованог криминала и заустављању овог злочиначког пира који несметано траје у Црној Гори годинама. Јер, унапријед најављене посјете кућама криминалаца, праћене холивудском ТВ продукцијом, које за резултат имају симболичне заплијене оружја и муниције, више говоре о братском односу појединаца из црногорске полиције и мафије, него о озбиљној намјери да се нешто направи“, закључио је “Митар Ковачевић“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here