ЕКСКЛУЗИВНО Милан Кнежевић нови лидер Демократског фронта

2
1248

Лидер Демократске народне партије и једини искрени русофил у Демократском фронту Милан Кнежевић саопштио је јуче, током изношења одбране у Вишем суду у Подгорици, да је снага његове политичке организације 20.000 гласова.

Покушавајући да истражимо позадину очигледно нове прерасподјеле утицаја унутар ДФ-а, новинар портала УЈЕДИЊЕЊЕ контактирао је високу функционерку ДНП-а која је члан најважнијих органа те партије.

– Знате како, ми смо радили анкету. Нажалост, наш резултат са последњих државних избора се преполовио и сада ДФ има подршку 11,33 одсто. Мислим да је више разлога за овакво стање, почевши од флагрантног примјера корупције у случају “Српске куће“ када су неки појединци постали богатији за по 126.000 евра. О томе сам говорила и на мјестима гдје се реално одлучује у странци, каже она.

Саговорница портала УЈЕДИЊЕЊЕ из врха ДНП-а каже да је та партија платила и анализу резултата по партијама, по принципу “отворених листа“. Резултати су следећи:

“Демократска народна партија, по том истраживању, има 20.000 гласова, Нова 19.000, а остали конституенти немају заједно ни пола цензуса.“

На наше питање: “Шта даље?“, она каже:

– Треба да повучемо једног нашег представника из “Српске куће“, с обзиром да Нова тамо има десет својих функционера. Или друга варијанта – ми треба, у том случају да имамо 11. Представник ДНП-а мора да носи листу Фронта на наредним изборима, а ПзП-у, Радничкој партији и осталима треба дати један мандат, па нека га годишње ротирају, закључује члан руководства ДНП-а.

2 КОМЕНТАРА

  1. Господин Милан Кнежевић је Сјајном елаборацијом поломио специјалне тужиоце, па довео и генерала Дикића у вези са БИОМ И ДБЕОМ. И ОНИ СУ ТРЕБАЛИ ДА ОДРАДЕ ЗА РЕЖИМ КО СИНЂА И ПАЈА.

  2. Taj ,,gospodin“ je zajedno sa drugom ,,gospodom “ iz DF iznameštao sve te ljude istom tom specijalnom tužiocu. Istražili smo mi dobro sve, u posedu smo dokaza šta ste gde i kako radili, loše vam se piše bando prodana. Džabe vam sendvičari za botovanje, nije niko lud ovde ni u Rusiji, Sindja i Paja gospoda za njih jer su ih oni namestili da padnu, samo polako dok propeva neko javno iz DF a tu je da dodje do toga čim nas je kontaktirao. Padaju vam sve laži u vodu, eno i Rusi potvrdili da su ovi ljudi njihovi a nazivate ih godinu dana nacistima koji su sa Sindjelićem radili za Mila, gledajte gde će te ako se ispostavi da su pobijeni zbog izdajničkih sisa iz DF. Nemojte da mislite sisice da u Srbiji i Rusiji niko nema pojma o ničemu, pričaćemo mi za Dikića kada se vidimo, presešće vam svaki dan koji je on proveo zatvoren, mnogo ste se zajebali ako ste mislili da su oni sami i ostavljeni od svih i da on nema braće, zakoračićete vi ovamo sisice, neće takvi izrodi da blate jednog takvog generala koji je skoro ceo život položio za Srbiju. Sram te bilo ,,penzioneru“ godina u debeloj guzici. Presešće ti botovanje siso, mali je svet a tehnika je dobra, to što si bijen tu biće ti malo kada dođeš ovde a doći ćeš sigurno 😉 Pozdravljaju vas iz Moskve, zvaće vas da dođete ako već nisu… Izvinjavamo se portalu Ujedinjenje na rečima ali za ovakvu izdajničku gamad se mora tako.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here