А Марина к’о Марина, не фали јој некретнина; нико не сме да је бије, док је зета, шефа полиције!

0
845

Највише некретнина међу дамама у Скупштини Црне Горе посједује Марина Јочић из Демократског фронта, док највећу плату има Марија Ћатовић из Демократске партије социјалиста, показали су имовински картони и обрачуни зарада.

У извјештају о имовини и приходима, који се подносе Агенцији за спречавање корупције, Марија Ћатовић навела је да има половину куће од 485 квадрата, док су на име њеног супруга Станка уписане двије куће од 390 и 220 и три четвртине куће од 102 квадрата, као и стан од 58 квадрата. Према подацима из Скупштине, њена посланичка плата је 1.762 евра.

Посланик ДФ-а Марина Јочић је Агенцији пријавила да посједује три стана – од 60, 45 и 28 квадрата, као и двије куће од по 70 квадрата. Она има аутомобил „мазду 3 crx “ из 2013. године, као и слике и графике у вриједности од 5.000 евра. Посланица ДФ-а отплаћује кредит од 10.000 евра који је узела прошле године. Њена посланичка плата је 1.732 евра. Колегиница из ДФ-а Бранка Бошњак власник је четвртине стана од 51 квадрат, а у Скупштини зарађује 942 евра.

Марина Јочић има и зета који је шеф полиције (начелник Центра безбједности) у Бару.Посланица ДФ-а Вера Булатовић на своје име има трећину викендице од 80 квадрата.

Валентина Минић из Демократа не посједује некретнине ни возила на своје име, а плата јој је 1.355 евра.

Посланик Демоса Анка Вукићевић на своје име има само гаражу од 18 квадрата, док њен супруг има три четвртине стана од 65 квадрата и куће од 40 квадрата.

Представница СДП-а у парламентарним клупама Драгиња Вуксановић има двособан стан од 69 квадрата. Од парламента мјесечно прима 544 евра.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here