РАЗОБЛИЧАВАЊЕ Демократе: Небојша Медојевић је лажов без премца и конкуренције!

0
693

Градоначелник Будве, Драган Краповић, казао је да лидер Покрета за промјене личним нападима покушава убрати политичке поене, као и да је нападе очекивао из табора Демократске партије социјалиста, али не и од коалиционих партнера.
Упркос жељи да се, у интересу грађана Будве и нормалног функционисања општинске власти, толеришу континуирани напади на личној основи од стране Небојше Медојевића, након пос
ледњег саопштења Општинског одбора ПзП Будва је немогуће даље ћутати на оптужбе из те политичке партије, подвлачи Краповић и констатује:
Једино што је Небојша Медојевић посљедњим саопштењем потврдио је оно што је постало општепознато, а то је да је лидер Покрета за промјене лажов без премца.“
Коментара на нападе и оптужбе се, додаје, суздржавао и због специфичне позиције и истраге која се води против челника Покрета за промјене и одређеног броја људи у тој партији.
„Више пута сам скретао пажњу колегама из ПЗП-а на изјаве челника њихове партије, а једном прилком сам и позвао господина Медојевића како бих му објаснио да сам изабран гласом и њиховог одборника и да сам спреман у сваком тренутку да положим рачуне каолицији које ме је подржала, али и да сам за све што га интересује, сваку сумњу или дилему коју имају, спреман да појасним у било које доба дана или ноћи. Пошто видим да нема спремности да комуницирамо озбиљно и мимо медија, а да се неутемељени напади интензивирају, одредићу се редом на оно што је наведено у саоштењу ПЗП-а и подвлачим да лично стојим иза свега што наводим, морално и материјално и кривично правно, и у смислу политичке одговорности,“ казао је Краповић.
Медојевић је казао да је обавеза челника будванске власти да саопште грађанима
да је мајка градоначелника добила посао од Општине.
Прије свега, како подвлачи градоначелник Будве, нико са презименом Краповић, било да је у његовом ужем или ширем сродству, није добио било какав посао и конкурс од Општине Будва, па ни његова мајка.
Она, како је казао, има свој архитектонски биро већ тридесетак година, гдје ради „како она сматра да треба и тако ће бити у будућности, радиће шта она буде хтјела, а не шта мисли Небојша Медојевић.“

Градоначелник Будве из редова Демократа

„Мој политички ангажман неће имати никакав утицај на посао моје мајке или било којег другог члана моје породице, али исто тако нећу дозволити да им буде оптерећење и да их лажно оптужују због неких фрустрација или зарад ситних политичких поена. Значи поново подвлачим, информација да је моја мајка икада добила од Општине Будва било какав посао или конкурс је лаж,“ напомиње Краповић.
Уколико су у ПзП-у незадовољни како власт функционише у Будви, додаје, у том мишљењу нису једини, већ дијеле став са Демократском партијом социјалиста.
Ако је Медојевић са једне стране незадовољан, а на другој страни ДПС, Краповић сматра да је то индикатор да локална власт ради добро.
„Ни са једнима ни са другима се политички не слажем. Ја морам да кажем да ја јесам задовољан и да су резултати нашег рада видљиви на сваком кораку и да је очигледно свима
, осим Медојевићу, јасно да након вишегодишње, деценијске пљачке у Будви и онога што смо затекли у моменту нашег преузимања власти ово што данас имамо за резултат можда и максимум у датим околностима. Уколико господа нијесу задовољна, или било ко други у коалицији, онда то морају аргументовати и покренути одговарајуће поступке,“ казао је он.
Када је у питању секретар Секретаријата за урбанизам Стево Давидовић, Краповић је поновио да сматра да се ради о поштеном човјеку и стручном секретару, што је, додаје он, јасно потврдио и досадашњим радом у Општини.
Напомиње да ни Небојша Медојевић, ни медији, ни било ко други, неће постављати и смјењивати људе у Општини Будва, већ ће се о томе постарати закон и процедуре, а персонална решења су, додаје, ствар конкурса и одлука надлежних комисија.
„Нема негативног политичког тренда у Будви, сматрам да ће то што се нас на власти тиче
, грађани потврдити повјерење на наредним изборима још убједљивије, када год ти избори дошли. У овој власти нема корупционашких дилова, барем их ја нијесам детектовао до сада. Ако би их, не дај Боже било, ја ћу бити први који ће процесуирати одговорне,“ истиче Краповић.
Иако је увијек, како је казао, отворен за сарадњу, он напомиње да то не значи да ће допустити прозивке зарад убирања политичких поена.

Напомена редакције: Портал УЈЕДИЊЕЊЕ је, како и приличи озбиљном и одговорном медију(му), професионално и детаљно, пренио све ставове господина Краповића поводом неутемељених напада Небојше Медојевића. Ипак, истичемо да се не слажемо са свим наводима, тј – констатације у саопштењу одражавају његова размишљања, али нису ставови и редакције нашег портала. Према информацијама које је нашем инсајдеру потврдио и “Митар Ковачевић“, највећи интелектуалац у ДФ-у, лажов над лажовима у том савезу је Андрија Мандић, лидер Нове, чији је специјални савјетник Желимир Радиновић недавно пријетио покољем Бошњака како би помогао ДПС-у да сачува монопол неограничене власти.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here