ЧУДОВИШТЕ ИЗ МАСЛИНА Специјални савјетник Андрије Мандића пријети Бошњацима: Кољем и лижем крв са ножева!

4
1959
Радиновић на улазу у амбасаду матичне државе

Специјални савјетник Андрије Мандића и успутни, да ли и случајни (?) власник хрватске “путовнице“ Жељко Радиновић, запријетио је јуче покољем припадника Ислама у Црној Гори када се више пута вербално сукобио са неколицином Бошњака и Муслимана на друштвеној мрежи Фејсбук. Тако је, рецимо, на зиду једног од оснивача Демократског фронта и познатог опозиционара који инсистира на јединству расцјепкане црногорске опозиције, Василија Миличковића, Радиновић, током препирке са изјесним Анесом Мартиновићем, саопштио:

“Кољем од 17- 21 сат, после се одмарам, лижем ножеве од крви!“

Он је, такође, дотичног Мартиновића екслицитно позвао на орални секс, нудећи просипање сопствене сјемене течности на осјетљивом дијелу анфаса саговорника са Фејсбука.

Уосталом, сами се увјерите у преписку једног од најближих Мандићевих савјетника и сарадника, са људима који не мисле као он и његов шеф. Подсјећамо да је јуче, у судници Вишег суда у Подгорици, Мандић оптужио предсједника Србије Александра Вучића да га је, наводно, као пион Мила Ђукановића, покушао да увуче у режим овог црногорског тиранина и националисте.

Реторика Мандићевог “специјалца“
“Липа наша домовино“

Контроверзни Радиновић у ХОС-у – да или не!?

Мандићев савјетник је, иначе, држављанин и Републике Хрватске и веома је чест гост у амбасади те државе, о чему портал УЈЕДИЊЕЊЕ прилаже, као и увијек – конкретне фотографије. Ако лаже коза – не лаже рог, што би рекли Загорци.

Један од запослених у загребачком дипломатском представништву у Подгорици каже да је Радиновић више пута, током седмичних посјета, тврдио да је лојални грађанин Независне Државе Хрватске, те да је из тог разлога написао на свом ФБ профилу да је из Книна који је у Хрватској, што такође нашим читаоцима презентујемо у додатку овом тексту.

Желимир или Жељко?

Нова: “Книн у Хрватској“

“Надам се да ће Ваш портал пренијети замолницу уреда Републике Хрватске Желимиру Радиновићу да не омета сустав у нашем велепосланству у вршењу свакодневних послова, иначе ћемо писати Министарству вањских послова и еуропских интеграција и обавијестити их о његовом инцидентном понашању у домену господарске дипломације“, казао је, на крају, дужносник хрватске амбасаде у главном граду Црне Горе.

Наш саговорник истиче да је Радиновић, наводно, један од главних преговарача са хрватским обавјештајним службама који тврди да може испословати хапшење свједока сарадника Синђелића и његово испоручење Хрватској.

Да ли ће, поводом ових пријетњи Бошњацима и Муслиманима, реаговати и “надлежни“ Миливоје Катнић, остаје да видимо, или ће се, ипак, због “виших интереса“ све ријешити на релацији АНБ ЦГ – Хрватска обавјештајна служба (ХОС).

Андрија Мандић и Желимир Радиновић

4 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here