ВЕЛИКИ ПРАСАК “Митар Ковачевић“, студент генерације, кандидат Демократског фронта за градоначелника Подгорице (ускоро опширније)

4
1208

Потпредсједник Нове српске демократије и посланик Демократског фронта “Митар Ковачевић“ кандидат је тог савеза за првог човјека Подгорице, сазнаје портал УЈЕДИЊЕЊЕ. “Митар Ковачевић“ је познат као савремени Робин Худ који је држави отео, на име пореза и доприноса које дугује радницима “Офис центра“, те утаје пореза, око пола милиона евра.

Његов партијски колега Андрија Мандић објашњава да се “Митар Ковачевић“ од Робина разликује само по томе што није отимао да би дао сиромашнима, него да би узео за себе.

“То је модерни вид отимања од ове државе која је и мене покрала, па сам средњег имовног стања“, рекао је Мандић, а неким чудом, ову изјаву нијесу забиљежили “Седмица“ и “Infor$s“.

О “Ковачевићевој“ кандидатури свједочи и врло озбиљна кампања коју је започео на друштвеној мрежи Фејсбук.

“Митар Ковачевић“ је познат и као студент генерације који је врстан познавалац економских наука и који се више пута, и различитим поводима, мултипликовао. Тако је, рецимо, у исто вријеме полагао испит на “Мегантренду“ и боравио на пенти у Додошима.

У међувремену, “Митар Ковачевић“ је отворио 99 лажних ФБ профила како би кампања била у потпуности промовисана.

Појавни облици “Митра Ковачевића“

На сајту Нове пише и да је “један од утемељивача такси служби у Црној Гори“. Портал УЈЕДИЊЕЊЕ сазнаје да ће слоган кампање “Митра Ковачевића“ бити “Дотакнућу звијезде, без повода“. Тим поводом, Андрија Мандић је отпјевао и химну кампање…

4 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here