ДОЛИЈАО Бирај између Мандова и часне жене, Спасојеееееееееееее…

4
1799

Спасоје Томић, члан Главног одбора Нове, пропали глумац са тргова Демократског фронта, сива интернет еминенција те странке и патолошки лажов по наговору Милутина Ђукановића, коначно је долијао! Наиме, његова супруга одлучила је да више не ћути.

Новинари портала УЈЕДИЊЕЊЕ имали су моралну дилему да ли да објаве њен статус (кога прилажемо скенираног уз овај текст), али знајући судбине хиљада људи које је Андрија Мандић преварио, одлучили смо да читаоцима покажемо њен храбри и витешки, иначе јавни статус са Фејсбука. Заиста српски и људски – не дају се сви лагати сво вријеме. Браво, Људмила.

Спасоје, који је злоупотријебљена политичка “магарица“ од стране Милутина Ђукановића, сударио се са зидом. Морално је урнисан, грађански понижен, преостало му је само да рида уз Милутина, лопину који неодољиво подсјећа на врећу баљега какву може да изњедри само Катунска нахија. Мада, Ђукановић неће ридати, ако сте то помислили, показиваће Спасоју магареће уши иза главе, на исти начин на који Мандов показује средњи прст у потиљак најбољим пријатељима, почевши од “Митра Ковачевића“ с ким дијели доста тога. Укључујући и слаткише.

А како и не би било стењања и ридања – тек је сада Спасоје рањив. Након свих лажи које је саопштавао људима иза леђа –  блејући, лајући, ржући… Људима који му никада ништа у животу нису лоше урадили. Србима који имају родбину и које је нападао на правди Бога, свјестан (јер ваљда није говедо, иако одаје такав утисак), да чланови породица његових “жртви“ имају сестре, мајке, супруге, дјецу, кумове, комшије.

Дакле, Спасоје, сада се види да си радио за сиц, надницу, да си јео оно што људи не једу за пет или десет евра, мрчени Спасоје! Спасојееееееееееееее…

Ноћас нам из Нове сва Спасојева конкуренција јавља да је баш он главна тема разговора у партији. Износе истине, теорије, претпоставке.

Кажу да је Спасоје пуцао на функцију портпарола Нове, па је заједно са Марком Ковачевићем писао коментаре на Ин4с-у против Велимира Ераковића поводом текстова које је чувени “Еро“ штанцовао против режима. Наводно, Ераковић је такође намерачио мјесто портпарола, али се на крају, када је “Ерке“ обурдан, Ковачевић боље снашао од Спасоја.

Друга верзија “пјева“ да је Мандов преломио да Спасоја треба “почистисти“ јер отац деликвента Илије Мандића намјерава да се помири са Демократама, ако му се буде могло, па зато полувојвода ових дана понавља: “Спасоје је превише нападао Бечића на ФБ-у“. Мандић се вечерас правдао да му је Европска комисија сугерисала да одстрани све радикале, ратнике и активисте “дугога језика“. Истим шаблоном и Ераковић је препознат као националиста. Спасоје је приде на сред трга, да простите, подјебавао и Лекића и Даниловића, у које се клео до протеста. А сада ће се морати, можда, и са њима преговарати. Са свима, сем са Спасојем. Судба клета, једнака је био господин (Лекић) или друга (Даниловић).

Није ни Спаске за све крив. Спасоју је, тврди исти извор, Мандић, све са Милутином, намигнуо да би могао бити портпарол. На крају га је ИП адресом офирао Гојко Раичевић кога Андрија Мандић зове “дебела прасица“. Чу’ш “дебела“, као да прасица не може бити и елегантно попуњена.

Е, да, Спасоје, упамти – Андрија Мандић недавно је сину отплатио стан у сред Београда. Спасојееееееееее…

Успут, рањив си сада Спасоје. Ко зна шта те све очекује.

Спасојеееееееее…

4 КОМЕНТАРА

  1. Izgleda jedino ovaj portal ne laze?Da vidis ti kad Srpska lista ovaj put iznenadi rezultatom!Desnica svuda jaca pa bi mogla i Crna Gora dozivjeti sok.A to bi svakako bio rast Srpske liste i ovih ljudi.Kontaktirajte nezadovoljne iz ostalih partija,napravite plan i pobijedite.

  2. Ако има истине овдје по мени је најлуђи Ераковић или Еро како га зовете.Ако је ово тачно треба да разбије и ове шарлатане и Мандића да им се не дријема.Да их раскринка и порази но Бог сами зна смије ли се без обзира на опасност и он одлучит на тај потез?Ја бих па кад би ми било задње.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here