БИНГО Организатор интернет хајке на амбасадора Бингулца је члан Главног одбора Нове Миленко Јовановић који је покушао да буде потпредсједник Рамуша Харадинаја у “Влади Косова“!

2
1150

Чувени Миленко Мишко Јовановић, о коме је портал УЈЕДИЊЕЊЕ већ писао, као о организатору хајке на Зорана Бингулца, српског амбасадора у Подгорици, члан је Главног одбора Нове српске демократије, што се јасно види и са пропратне слике са сједнице Главног одбора те странке која је одржана у “Српској кући“, уз кршење договора са Владом Србије који је постигнут приликом дијалога о оснивању те институције у Црној Гори.

Током избора “Владе Косова“ Рамуша Харадинаја, Миленко Јовановић, представљајући се као “чиновнички“ кадар и “функционер Владе Србије“, лобирао је против могућности да неко од напредњака из “Српске листе“ са Космета, буде изабран “до Харадинаја“ у извршној власти ове лажне државе. Молио је и кумио је подршку социјалиста да управо он буде потпредсједник “Владе Косова“, па је облијетао по Нишу и тражио савјете од кумова, другова, познаника, а од расељених Срба са Космета у том граду подршку за своју кандидатуру. То је порталу УЈЕДИЊЕЊЕ потврдио извор близак Јовановићу, који има пребивалиште у Нишу. За потребе пројекта, потегнуте су све везе, укључујући и интервенцију Андрије Мандића код Срба са Космета који су у директном конфликту са Марком Јакшићем, на кога се “војвода“ који је одбио да прими грамату, увијек позива када треба доказати Српство.

Мандић је, тврди извор портала УЈЕДИЊЕЊЕ из Нове, саопштио Јовановићу прије него је “активиран“ за “специјални задатак“:

– Отварање “Српске куће“ у Подгорици није случајно, немој да мислиш да је случајно. То је само један дио дила између мене и Вучића, све “иза кулиса“. Тек ће се видјети шта још чини тај дил. Мишко, не могу ти рећи сада остале елементе, страх ме је, ако ми вјерујеш.

Зашто је Мандићев цитат везан за отварање “Српске куће“, уопште битан?

Зато што је Мишко Јовановић са Гојком Раичевићем, конвертитом из Старе Црне Горе, договорио отварање “Црногорске куће“ у Приштини ако се испуни замисао о његовом ангажману на позицији потпредсједника “Владе Косова“. Након што је пројекат “Црногорске куће“, кога је финансирао Ранко Кривикапић, пропао; и након што је Слободан М. Вујичић ту идеју финансијски валоризовао и злоупотребом отео Марку Новаковићу, шибицар и клептоман Раичевић је осјетио празан простор и покушао да ускочи у њега. Судбина, клета, мисли другачије, не добија нико ком суђено није.

Нема ништа од јесењих киша у тапацираним просторијама у Приштини и “In4for$s“-a и “In4CG$s“-a о трошку Рамуша Харадинаја.

Када је договорен удар на амбасадора Србије у Подгорици, Мандић је Јовановићу дао следеће инструкције у присуству свједока – сарадника портала УЈЕДИЊЕЊЕ из Нове:

– Бингулац у сваком случају иде. Мишко, ти се, са оном прасицом од Гојка и Ин4с-ом, максимално ангажуј на дискредитацији амбасадора. Треба га нагрдити до нивоа да оде без грама образа и као последња трања из Црне Горе. Све ће вам бити плаћено, у разумној мјери, само га максимално дискредитујте, јер одлазећи амбасадор неће моћи да се брани. Наравно, од наредног који ће бити свјестан како је прошао Бингулац, направићемо такође трању. Само је разлика у томе што ће та трања бити послушна као куче. Сваки наредни ће се бојати наших “шаптачких диверзија“. Рецепт остаје исти – који год нас не буде слушао, издајник је и никоговић, док му је кољена!

Миодраг Мишко Јовановић је, иначе, творац легендарног плана у Новој да се за адвоката Андрије Мандића у процесу “Државни удар“ ангажује Мироје Јовановић јер је, по ријечима Мишка Јовановића “ријеч о психички нестабилној особи с којом је лако манипуласти, посебно зато што долази из трећесрбијанских кругова који имају пипке међу осумњиченима у процесу“. Мишко Јовановић наводно има и доказе о лијечењу Мироја Јовановића у једној од психијатријских установа на подручју сјевера Србије.

Јовановић, туче вињак, лијево

Мандићев потрчко Миленко Јовановић је недавно у Србију послао четири писма која су садржавала идентичну реченицу:

– Амабасадор Зоран Бингулац свој мандат закључује и са једном посебном ”значком” – никада није обишао српске, избегличке колективне центре у Црној Гори!

Више о овој реченици коју је написао Андрија Мандић читајте у наставку ове приче на порталу УЈЕДИЊЕЊЕ. Сазнајте откуда она у јавном дискурсу, коме је тематски потребна и ко је од Мандића наручио поменуту реченицу.

2 КОМЕНТАРА

  1. Чиста научна фантастика, само без имало науке у њој. Бингулац јесте, а сарадница Вапа му, поготову и више него ни вино нит вода!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here