СВЕ ТИ БОЈЕ УВЕК ДОБРО СТОЈЕ Даниловић у United Colors Of Montenegro

3
712

Горан Даниловић и његови блиски сарадници представили су данас у Подгорици нови политички покрет „Уједињена Црна Гора“, као што је портал УЈЕДИЊЕЊЕ још синоћ најавио.

„Данас је Предсједништво које је изабрано у Мојковцу донијело одлуку да, након срамне одлуке Министарства јавне управе да име Демос поклони мањини у странци, формирамо Политички покрет Уједињена Црна Гора. Ова одлука ће у наредних седам дана бити представљена Главном одбору који је биран у Мојковцу, а најкасније за 45 дана ћемо имати и Скупштину на којој ћемо формализовати овај покрет у политичку партију – јаку, парламентарну, респектабилну. Овај наш покрет има од самог старта све оне људе из Мојковца, 12 одбора у Црној Гори и изабране органе странке,“ казао је Даниловић медијима “Друге фамилије“.

Зовите ме како желим ја!

Он је замолио медије да их у својим извјештајима ословљавају као Уједињена Црна Гора.
„Јер не желимо да са дојучерашњим колегама из Демоса имамо више било каквог контакта јер ми нисмо никакво отцијепљено крило било које странке. Ми смо у странци, чије су нам име отели, били већина, а странка је гдје су људи. Људи су са нама и то нам представља част и обавезу“, саопштио је он.
Министарство јавне управе је дан раније донијело одлуку којом се одбија молба Даниловића да буде уписан као предсједник странке умјесто Миодрага Лекића.

3 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here