Нова странка Горана Даниловића је Уједињена Црна Гора (додатак: решење Министарства јавне управе)

3
1062

Горан Даниловић, лидер пораженог крила Демоса, наставиће политички ангажман, сазнаје портал УЈЕДИЊЕЊЕ. Није немогуће да се Даниловићева поражена фракција профилише у грађански покрет, па тен онда, за неколико мјесеци, у политичку партију чији је радни назив Уједињена Црна Гора, тврди наша добро обавијештена саговорница.

– Уколико учесници Ванредне скупштине у Мојковцу “притисну“ свог лидера, можда се у пројекат оснивања партије крене веома брзо. У међувремену, потребно је наћи нешто кадрова из других странака који би били доказ да Даниловић може више и даље од Демоса, чак и онога за чијег је предсједника недавно изабран. Једно могу тврдити – да ће бити за један глас, доказаћемо да смо јачи од Миодрага Лекића, каже наша саговорница блиска Даниловићу.

На питање портала УЈЕДИЊЕЊЕ да ли  ће Даниловић, тим поводом, разговарати са послаником Александром Дамјановићем како се спекулише у појединим круговима, она је кратко одговорила:

– Мислим да хоће.

Даниловић ће покушати да кроз Уједињену Црну Гору реализује његов и Лекићев грађански концепт још из времена када су скупа били у Демократском фронту: Црна Гора свих нас.

3 КОМЕНТАРА

  1. Грађанизам као канцер. Пуцају по шавовима, а конституенти ДФа и по кадровским решењима јер се челници не могу договорити која коме ће да свира у фрулу.
    Какав је ово распад. Да их пошаљем у сибирски гулаг не бих оком трепнуо.

  2. Po ovome sto sam procitao inace sam pravnik po struci advokat ispravna odluka Ministarstva javne uprave CG . Po ovome papiru Demos moze da tuzi gradjanina Gorana Danilovica ali pod jednim uslovom da mu skupstina skine imunitet koji ga stiti ! Inace da nema imunitet ovo je sto je radio Danilovic tesko krivicno djelo prvo pronevjerio je stranacki novac nema pokrice pokusao puc u stranci prekrsio statut stranke Demos u vise navrata katastrofa spas mu je imunitet inace prdekana!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here