ПРЕГРИЈАН IQ “Митар Ковачевић“: Нећу рећи да је сукоб Велизара Марковића и новинара Оташевића политичка намјештаљка актера како би једни другима дизали рејтниг

1
720
Појавни облици ''Митра Ковачевића''

Функционер Демократског фронта “Митар Ковачевић“ казао је да пријетње и псовке које су браћа премијера Душка Марковића упутили новинару „Дана“ Владимиру Оташевићу, као и активистима Демократа, заслужују сваку осуду и презир.

Демократе су данас саопштиле да је брат премијера Марковића, Радоје Марковић, директно насрнуо на њихове активисте, обраћајући им се салвом увреда, уз директну пријетњу „Све ћу вас побити, ви сте лоповска организација“.

Мојковчанин Велизар Марковић, брат премијера Душка Марковића, пријетио је синоћ убиством новинарима „Дана“, наводи се у данашњем броју тог листа. “’Митар Ковачевић“ је анализирао инцидент и извукао интелигентне закључке.

„Пријетње и псовке које су браћа премијера Марковића упутила новинару Оташевићу, као и неким активистима Демократа, заслужују сваку осуду и презир. Ово је још један примјер осионости режимске касте, која се потпуно одвојила од свог народа и сматра да јој је све дозвољено. Ми из Демократског фронта, који годинама водимо беспоштедну битку са криминалним режимом и његовим слугама на свим пољима, ми који смо хапшени, пребијани, тровани, суђени, финансијски мрцварени – знамо да на овакве појаве треба реаговати одмах, док су још пријетње у повоју, како не би временом добиле озбиљнију форму, сличну оној која се примјењује над ДФ-ом. То ни непријатељу не бисмо пожељели. Ми овај немили догађај нећемо назвати политичком намјештаљком између њених актера „како би једни другима дизали рејтинг“. Нити унапријед договореним ријалитијем. Називамо га правим именом: силеџијским, примитивним понашањем локалних кабадахија, који ову државу сматрају приватним власништвом“, тврди “Митар Ковачевић“.

1 КОМЕНТАР

  1. Митару Ковачевић одкако је дипломирао економију на факултету који не зна како излгеда мисли даје интелектуалац па скида форе Срба слободних стрелаца и анализира као да је стварно у стању срочи три смислене

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here