ЛЕКИЋ ПОБЈЕДНИК, ЂЕЦА ДУВАЈУ Професоре Миодраже, свуд су страже ђенерала Драже

4
890

Министарство јавне управе, на чијем је челу Сузана Прибиловић, одлучило је да је лидер Демоса Миодраг Лекић. Министарство је одбило захтјев Горана Даниловића да се у Регистру политичких партија упише као предсједник Демоса, са образложењем да је захтјев поднијело неовлашћено лице.

Из Министарства су навели да је у регистру партија Лекић овлашћено лице за заступање Демоса. Побуњеничка струја затјев за измјеном у регистру поднијела је након што је на сједници Главног одбора у Мојковцу дио Демоса изабрао Горана Даниловића за “лидера странке“.

Незванични извори из Демоса кажу да је Даниловић тврдио да “неће бити спорно да одува Лекића“ с обзиром да га “само ђеца подржавају“. Извори портала УЈЕДИЊЕЊЕ тврде да је Даниловићу приликом одлучивања у Министарству као негативно урачуната и пјесма дијела присталица у једној мојковачкој кафани, након Ванредне скупштине, која је величала четнички покрет.

Портал УЈЕДИЊЕЊЕ позива родољубиве Србе да ипак наставе да славе оба антифашистичка српска покрета. Као легалисти честитамо Лекићу уз пјесму: “Професоре Миодраже, све су страже ђенерала Драже“.

 

4 КОМЕНТАРА

    • А Лекић није? Које је све оно функције обављао? Колико још треба да вјерујемо њиховим накнадним реторзијама које су све учесталије како се коме од црногорских јавних упослениа ближи пензија?
      Уосталом то је сукоб на црногорско грађанистичкој банди. Ради нас нека нестану.
      Не ‘грађанизму’ са црногорским предзнаком, не рестловима грађанистичких превара српском бирачком тијелу. Срби смо и грађани!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here