САМО ЈАКО! Брат премијера пријетио убиством новинарима „Дана“: Јебите се са Душком Марковићем, Милом Ђукановићем и говнарима црногорским! (аудио)

3
693

Мојковчанин Велизар Марковић, брат премијера Душка Марковића, пријетио је синоћ убиством новинарима „Дана“, наводи се у данашњем броју тог листа.

Брат првог човјека Владе Црне Горе псовао је и пријетио у телефонском разговору са новинаром „Дана“ који га је контактирао како би покушао да преко њега успостави контакт са његовим братом Радојем Марковићем, чија је изјава била потребна „Дану“.

Редакција „Дана“ хтјела је од Радоја Марковића да добије коментар на оптужбе које су на његов рачун саопштили из Демократске Црне Горе, због пријетњи њиховим активистима.

Транскрипт телефонског разговора

Новинар „Дана“: Хало, хало…

Велизар Марковић: Хало…

Новинар „Дана“: Велизаре, јесте Ви? Добро вече.

Велизар Марковић: Добро вече. Ко је?

Новинар „Дана“: Владимир Оташевић, из „Дана“ новинар. Извињавам се што зовем овако касно. Не знам јесте ли добили поруку од мене. Јесте видјели?

Велизар Марковић: Не, Владимире, али, оли престати са им порукама више, да ја тебе питам сад?

Новинар „Дана“: Велизаре, ја се извињавам…

Велизар Марковић: Слушај, Велизаре Оташевићу. Само ме саслушај сад. Добро ме саслушај. Добро ме саслушај. Прошли пут сам био према теби искрен и све сам ти рекао тачно.

Новинар „Дана“: Па добро, ево…

Велизар Марковић: Слушај, слушај! Само слушај сад до краја. Јебите се са Душком Марковићем и Милом Ђукановићем и са говнарима црногорским, а ја сам поштен грађанин ове Црне Горе. Ако ћете се на моја леђа јебат овамо политички и схватат неке ствари, немојте се онда запитат зашто је неко некога убио. Је ли ти јасно? Је ли ти јасно, мајку ти у пичку јебем? Наћи ћу ја тебе, јебаћу ти мајку у пичку. Мрш, фукаро једна, јебем ти матер у пичку.

3 КОМЕНТАРА

  1. што досађујете човјеку, напунио се он од шлепера шећера што је протурао ЛУТКИ у П ријеполје.У својој кафани поред пута близу куће у Мојковцу, радио човјек добро за себе,
    И САД РАДИ ДОБРО КУМОВСКА ФАБРИКА ДУХАНА У МОЈКОВЦУ. Има право да вам свима јебе матер, е сад нијесам сигуран дали у пичку.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here