ХАОС У ПОДГОРИЦИ “Српска кућа“ обијена и злупотријебљена прије него је и “отворена“: Нова се уселила и одржала Главни одбор

4
1648

Пројекат Владе Србије, тзв. “Српска кућа“, јуче је суштински престао да постоји, нажалост – прије свог отварања, сазнаје портал УЈЕДИЊЕЊЕ. Наиме, накнадно идентификована мања група грађана упала је око поднева у просторије “Српске куће“ са циљем политичке злоупотребе и инструментализације пројекта у личне сврхе.

За упад у просторије “Српске куће“ одговорност је преузела организација која се зове Нова и налази се у регистру политичких партија у Црној Гори. Њен лидер је недавно осумњичен и за покушај “државног удара“ у Црној Гори. Наводно има титулу четничког мирнодопског полувојводе.

Међу обијачима су и индивидуе које траже смјену амбасадора Србије у Црној Гори Зорана Бингулца оптужујући га да је доушник, а предстаљају се као нижи чиновници у Влади Србије!

Група грађана, након упада, појачана је активистима Демократског фронта, па је организовала и сједницу Главног одбора Нове српске демократије, чиме је “српска“ престала да постоји као “кућа свих Срба у Црној Гори“. Наши инсајдери тврде да је све урађено у инат амбасади Србије и Србима који су чланови осталих српских и грађанских политичких партија.

Главни одбор Нове прије гозбе и “умазаних“ зидова (обратити пажњу на ножеве и виљушке)

Епилог – бијели зидови у “Српској кући“ видно су умрљани прасећим печењем, бурецима, соком од поморанџе и пивом.

Више информација, на порталу УЈЕДИЊЕЊЕ, током дана. Важно је да нема повријеђених.

4 КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here