Српска коалиција представила лого, штит са крстом и оцилима биће симбол кампање предсједничког кандидата

1
1060

Српска коалиција представила је данас свој визуелни идентитет за предстојеће локалне, предсједничке и државне изборе. На плавој подлози бијелим словима исписан је пуни назив коалиције који је правоугаоно оивичен и везан за штит на коме се налазе крст и оцила.

Национална одредница коалиције на логотипу исписана је пуним и великим словима, чиме општој српској ствари дајемо приоритет у односу на карактер савеза кога су склопиле четири странке, репрезентативни синдикат, афирмисана невладина организација и покрет грађана који има најтјешњу сарадњу са Међународним евроазијским покретом кога предводи Александар Дугин, најближи сарадник Владимира Путина.

Изабрали смо плаву боју јер она симболише нашу оданост српској нацији и приврженост истини. Данас се морамо суочити са истином да смо, уз Србе са простора лажне државе “Косово“, најугроженија етничка заједница у савременој Европи. Нисмо достојни својих предака, нити вриједни потомака, ако то не промијенимо.

Штит са крстом и оцилима биће симбол кампање предсједничког кандидата Српске коалиције. Наш кандидат ће, и у симболичкој равни и у пракси, позивати на српску слогу и спас народа у Црној Гори, али и на јединство српског државног, етничког, језичког, духовног и културног простора.

Нажалост, Српска коалиција налази се у потпуној медијског блокади, незапамћеној по својим поводима, али ипак потпуно јасно скопчаној са намјером режима да буквално затре све што је српско у Црној Гори.

Српску коалицију чине: Синдикат незапослених, Српска странка, Српски сабор Завјетници, Странка пензионера, инвалида и социјалне правде Црне Горе, Центар за развој демократије и људских права, Покрет за Евроазијску унију и Српска листа.

1 КОМЕНТАР

  1. Podržaću koaliciju, samo dajte pristojnog kandidata da svi na njega budemo ponosni. Nemojte opštinske trećeligaške političare.
    Dobrilo vodi kampanju, ali ne izlazi im na strelište. Mitar Kovačević je prljaviji nego što pošten čovjek može i da zamisli. Srećom je intelektualno ograničen pa su mu dometi štetočinstva mali.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here