ПТИЧИЦЕ ЈАВЉАЈУ У понедјељак ће се знати ко је предсједник Демоса, прије “пресуде“ вијећају Душко Марковић и Мило Ђукановић! (видео)

0
452

Рат двије фракције у Демосу, странци која ни у једној црногорској општини није освојила цензус, кулминирао је у Мојковцу, када су присталице Горана Даниловића, упркос противљењу Миодрага Лекића, одржале Ванредну изборну скупштину. Тако су Црна Гора, Брда, Стара Херцеговина и Бока добили два Демоса. Који је статутарни, а који нова партија, коначну ријеч даће Министарство правде.

Из тога Министарства порталу УЈЕДИЊЕЊЕ потврђено је, тајно и шапатом, да ће “пресуда“ бити “одштампана“ у понедјељак. Данас или сјутра, у недјељу, “велики брат“ Душко Марковић и господар Мило Ђукановић вијећаће коме да дају тапију на Демос – ономе коме желе или ономе кога им сугеришу из неколико дипломатских представништава.

УПУТСТВО Активирај клип и “ослободи“ тон

За данас се очекује и реакција амбасаде САД-а, преко “курира“. Влада бојазан да у одлуку може бити упетљан и Хојт Брајан Ји, пословни и партнер Миодрага Лекића са тениског терена.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here