МАНДИЋ – Имам комуникацију са припадником Специјалне полиције, нека ми уручи решење СУДИЈА – Ваша сарадња са полицијом није релевантна за суд

0
817

Јутрос је у подгоричком Вишем суду одложено рочиште против оптужених за аферу “Државни удар“ због лошег здравственог стања оптуженог Братислава Дикића. Том приликом је судија Сузана Мугоша упозорила оптуженог Андрију Мандића да Суд никако не успијева да му уручи решење поводом поднеска кога је недавно доставио.

Мандић је тражио ријеч, након чега је саопштио да се не крије, да је увијек кући, те истакао и да има директну комуникацију са неименовоаним инспектором из Специјалне полиције који му је обећао да ће му доставити решење на кућну адресу. Вјероватно “да се Суд не би мучио“.

Судија Мугоша је одговорила да је Суд урадио све што је могао, да нису успјели да нађу Андрију Мандића, нити некога из његове породице јер су врата породичне у Славонској улици, у Загоричу, у којој Мандић живи, константно закључана.

“Ваша комуникација и сарадња са инспекторима Специјалне полицијске јединице није релевантна за овај суд. Управа полиције нека одради то што је на њој у смислу уручивања решења“, казала је судија Мугоша.

Иначе, прекјуче, током прикупљања података од оптужених у судници Вишег суда у Подгорици, Мандић је брутално слагао да је “средњег“ имовног стања, иако тренутно откупљује стан за сина у Београду, о чему ће портал УЈЕДИЊЕЊЕ подробније писати наредних дана. Такође, Мандић је рекао му се мајка зове Новка, а странка Нова, те алудирао да је суд побркао основне податке.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here